Ο προπονητής του Άρη Σάββας Καμπερίδης απέκτησε (30/11) σήμερα έναν μίνι – πονοκέφαλο ενόψει του αγώνα με τον Προμηθέα (5/12, 17:00). Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης ένιωσε ενοχλήσεις το αριστερό γόνατο και έτσι δεν κατόρθωσε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Η κατάσταση του παίκτη των «κίτρινων» δεν εμπνέει ανησυχία, αλλά θα επαναξεταστεί αύριο (1/12).

Από την άλλη, η υπόλοιπη ομάδα προπονήθηκε χωρίς να παρουσιαστεί κάποιο… απρόοπτο.

Πέρα από τον Σλαφτσάκη απόντες είναι φυσικά και οι διεθνείς της ομάδας, Δημήτρης Φλιώνης (ήταν στην Εθνική Ελλάδας για τα ματς με Λετονία και Βουλγαρία) και Milan Milosevic (ήταν στην Εθνική Βοσνίας), οποίοι, όμως, επέστρεψαν και θα ενσωματωθούν αύριο (1/12) στις προπονήσεις.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ, ανέφερε:

Στην τελική ευθεία μπήκε από σήμερα (30/11) η προετοιμασία του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Προμηθέα (05/12, 17:00), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Οι «κίτρινοι» προπονήθηκαν το απόγευμα στο «Nick Galis Hall», με τον Σάββα Καμπερίδη να δίνει έμφαση στην τακτική. Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο του αριστερού του ποδιού και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ο Δημήτρης Φλιώνης και ο Milan Milosevic αναμένεται να τεθούν από αύριο (01/12) στη διάθεση του προπονητή της ομάδας μας, που έχει προγραμματίσει μια προπόνηση.