O Άρης συνέχισε σήμερα (17/2) την προετοιμασία του για την επανέναρξη της Basket League με δυο τον Σάββα Καμπερίδη να σημειώνει πολλά στο μπλοκάκι του. Κατ’ αρχάς σημείωσε τον Milan Milosevic, που είχε πάλι το θέμα με τις ενοχλήσεις στον αχίλλειο και έκανε μόνο ατομικό.

Από την άλλη ο Vladimir Dragicevic συμμετείχε μόνο σε ένα μέρος του ομαδικού προγράμματος και μετά έκανε ατομικό.

Από την προπόνηση έλειπαν φυσικά οι Chalmers και Mario Little (είχαν ζητήσει δυο μέρες επιπλέον άδεια, καθώς είχαν πάει στις ΗΠΑ με την ευκαιρία της διακοπής της σεζόν), οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν σήμερα στην Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη και να μπουν κανονικά από αύριο (18/2) στις προπονήσεις.

Η προπόνηση έγινε φυσικα και χωρίς τον διεθνή παίκτη του Άρη, Γιάννη Κουζέλογλου που είναι με την Εθνική στην Ρίγα της Λετονίας για τα δυο τελευταία ματς της “επίσημης αγαπημένης” στα παράθυρα των προκριματικών του Eurobasket.

Εκτός έμεινε φυσικά και ο Jamal Shuler, ο οποίος έχει… συμφωνήσει από κοινού με τον Άρη οι δυο πλευρές να προχωρήσουν σε διαζύγιο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

«Με μια μεσημεριανή προπόνηση στο «Nick Galis Hall», ο Άρης συνέχισε σήμερα (17/02) την προετοιμασία του, ενόψει της επανέναρξης της Stoiximan Basket League.

Ο Vladimir Dragicevic συμμετείχε σε ένα μέρος του ομαδικού προγράμματος και μετά ακολούθησε ατομικό. Μόνος του γυμνάστηκε ο Milan Milosevic.

Απόντες ήταν οι Mario Chalmers, Mario Little και Γιάννης Κουζέλογλου.

Μετά το τέλος της προπόνησης, τα μέλη της ομάδας υποβλήθηκαν σε τεστ κορονοϊού. Οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν αύριο (18/02), μια φορά».