Ο Άρης αποφάσισε να βαδίσει στα χνάρια που πρωτοβάδισε φέτος ο Ολυμπιακός και να δώσει την ευκαιρία στον κόσμο του να είναι στις εξέδρες του «Αλεξάνδρειου». Όχι βέβαια με φυσική παρουσία, καθώς αυτό απαγορεύεται από τα μέτρα κατά του Covid-19, αλλά μέσω των φωτογραφιών του.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε αυτό το project πριν καιρό και ήδη είναι σε εξέλιξη στην ομάδα. Ο Άρης θα ακολουθήσει αυτό το παράδειγμα. Θα δώσει την ευκαιρία στον κόσμο του να είναι στο γήπεδο του συλλόγου στα παιχνίδια μέσα από την φωτογραφίες του.

Οι οπαδοί του Άρη θα μπορούν να έχουν τις «καρτολίνες» τους στο «Nick Galis Hall» στα ματς της ομάδας, αντί ενός συμβολικού ποσού 50 ευρώ.

Μάλιστα όσοι δώσουν τα χρήματα αυτά και βάλουν τις φωτογραφίες τους στο Παλέ θα έχουν έκπτωση στα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν.

Για την απόφαση αυτή μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Yellow Radio 101,7» ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Άρης Θωμάς Ντούλης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Θωμάς Ντούλης:

Για την απουσία του κόσμου και τις «καρτολίνες»: «Μας λείπει ο κόσμος μας και τον θέλουμε δίπλα μας. Είχα ζητήσει από τον ΕΣΑΚΕ να μας επιτρέψει έστω και έναν άνθρωπο να αφήνει να μπαίνει στο γήπεδο για να το χρησιμοποιήσουμε αυτό εμπορικά. Με covid test και όλα τα υπόλοιπα. Ακόμη και αυτό θα ήταν ένα έσοδο για εμάς. Θα βγάζαμε εισιτήρια και θα κάναμε κλήρωση. Ο ΕΣΑΚΕ επικαλέστηκε τα πρωτόκολλα και καθυστέρησε την απάντηση.

Έχω δει στο ΝΒΑ και την Ευρώπη που βάζουν τους οπαδούς στο γήπεδο με τις φωτογραφίες του. Σε συνεννόηση με την διοίκηση αποφασίσαμε πως με 50 ευρώ θα μπει και η φωτογραφία του για φέτος, ενώ θα υπάρχει και σαν έκπτωση στο διαρκείας για την επόμενη χρονιά. Δεν «χάνεται» το πενηντάρικο δηλαδή. Όποιος από την άλλη έχει ήδη αγοράσει το διαρκείας μπορεί απλά να στείλει την φωτογραφία του με την απόδειξη του διαρκείας και δεν χρειάζεται να πληρώσει».

Για την βοήθεια που έχει δώσει ως τώρα στην ομάδα ο κόσμος της: «Ο κόσμος πάντα είναι δίπλα μας. Αν δεν είχαμε τον κορονοϊό θα κάναμε και περισσότερα πράγματα.

Τώρα που θα ανοίξει ο καιρός θα κάνουμε και εμείς περισσότερα πράγματα. Όποιος δεν είναι εξοικειωμένος με την τεχνολογία μπορεί να καλεί στο 2310265600».