Ο Άρης έμαθε σήμερα (7/11) επιτέλους ότι θα παίξει την προσεχή Τρίτη (10/11, 17:00) το εξ αναβολής (για 2η Αγωνιστική) εντός έδρας ματς με τον Ηρακλή και ανεβάζει στροφές ενόψει της μάχης της συμπρωτεύουσας με τον «γηραιό. Στροφές ανεβάζει όμως, και ο Δημήτρης Σταμάτης.

Ο γκαρντ του Άρη είχε τραυματιστεί στο ματς της πρεμιέρας (24/10) της Basket League με το Μεσολόγγι, όπου οι «κίτρινοι» υπέστησαν πατατράκ και έχασαν από τους «νεοφώτιστους» του πρωταθλήματος.

Ο Σταμάτης ήταν στα «πιτς» από τότε. Τελευταία φάνηκε καλύτερα σήμερα έκανε μέρος του ομαδικού προγράμματος χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις. Έτσι όλα δείχνουν ότι ο παίκτης του Άρη θα ενισχύσει την ομάδα στο ντέρμπι της συμπρωτεύουσας με τον Ηρακλή.

Το ματς αυτό θα είναι το πρώτο του Άρη μετά από το ματς της πρεμιέρας με το Μεσολόγγι.

Μάλιστα η ομάδα κινδύνευε να μείνει χωρίς αγώνα για καιρό αν ο ΕΣΑΚΕ δεν όριζε για την Τρίτη 10/11 το ματς με τον Ηρακλή.

Στην 3η αγωνιστική (7/8-11) ο Άρης  έπρεπε να παίξει με το Λαύριο στην Αθήνα. Το ματς όμως, αναβλήθηκε, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν… σαρωθεί από τον ιό και είχαν 14 κρούσματα! Η αθηναϊκή ομάδα έχει επιστρέψει μεν στις προπονήσεις, αλλά είναι ανέτοιμη ακόμα και έτσι της δόθηκε άλλη μια εβδομάδα για «off» για να βρει ρυθμό.

Στην 4η Αγωνιστική ο Άρης ήταν να παίξει στην Θεσσαλονίκη με τον Παναθηναϊκό. Αναβλήθηκε όμως, κι αυτό, λόγω των μέτρων που υπάρχουν στην συμπρωτεύουσα για τον Covid-19 και έχουν βάλει «λουκέτο» στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

 

Την ερχόμενη Τρίτη (10/11), στις 17:00, στο “Nick Galis Hall”, θα διεξαχθεί το εξ αναβολής παιχνίδι του ΑΡΗ με τον Ηρακλή, για τη 2η αγωνιστική της Basket League.

Δημοσιεύτηκε από ARIS B.C. στις Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2020