O τραυματισμός του Vladimir Dragicevic στο γόνατο, δεν ήταν τελικά πάρα πολύ σοβαρός και ο παίκτης του Άρη, απέφυγε τα χειρότερα. Παρόλα αυτά όμως, ο Μαυροβούνιος ψηλός θα μείνει σχεδόν 20 μέρες εκτός δράσης.

Ο παίκτης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και η διάγνωση για τον τραυματισμό του Dragicevic (είχε χτυπήσει στο παιχνίδι με την Λάρισα) ήταν οστικό οίδημα στο γόνατο του δεξιού του ποδιού.

Το… ιατρικό ανακοινωθέν ανέφερε ότι ο Dragicevic εξετάστηκε και από τον γιατρό της ομάδας, Μίλτο Θεοδώρου και ξεκινάει από σήμερα (18/12) εντατικές θεραπείες, υπό την επίβλεψη του φυσιοθεραπευτή των «κίτρινων», Κωνσταντίνου Σαμαρά. Η κατάσταση του τραυματισμού του θα επαναξιολογηθεί σε 10-15 μέρες.

Ο Μαυροβούνιος παίκτης θα χάσει τα ματς ΑΕΚ – Αρης (20/12), Άρης – Κολοσσός (26/12), Ιωνικός – Άρης (3/1), Άρης – Περιστέρι (9/1) και ίσως προλάβει το ματς Άρης – Μεσολόγγι (16/1).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:

 «Ο Vladimir Dragicevic απέφυγε τα χειρότερα. Το αποτέλεσμα της μαγνητικής τομογραφίας, στην οποία υποβλήθηκε χθες (17/12) έδειξε ότι έχει υποστεί ένα οστικό οίδημα στο γόνατο του δεξιού του ποδιού.

Ο Μαυροβούνιος παίκτης εξετάστηκε εκ νέου σήμερα (18/12) από τον γιατρό της ομάδας μας, Μίλτο Θεοδώρου και ξεκινάει από σήμερα (18/12) εντατικές θεραπείες, υπό την επίβλεψη του φυσιοθεραπευτή των «κίτρινων», Κωνσταντίνου Σαμαρά. Η κατάσταση του τραυματισμού του θα επαναξιολογηθεί σε 10-15 μέρες».