Η διοίκηση Πρωτοδικείου που τρέχει την ΚΑΕ Άρης έστειλε επιστολή πρόσκληση στον Δημήτρη Γουλιέλμο. Η προσωρινή διοίκηση των κίτρινων, που ανέλαβε πέρσι ενώ προ ημερών η θητεία της ανανεώθηκε αυτόματα για άλλους δυο μήνες, ζητάει από τον μεγαλομέτοχο να μεταβεί Θεσσαλονίκη και να κάτσουν μαζί στο ίδιο τραπέζι.

Η διοίκηση θέλουν να τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα με πρώτο φυσικά την παραχώρηση των μετοχών. Την ομάδα μπορεί να την… τρέχει η διοίκηση Πρωτοδικείου, αλλά το πλειοψηφικό πακέτο (90%) ανήκει ακόμα στον Γουλιέλμο.

Ο μεγαλομέτοχος είχε υποσχεθεί ότι θα μεταβιβάσει τις μετοχές του στην διοίκηση Πρωτοδικείου, αλλά αυτό δεν έχει γίνει ως τώρα.

Στην επιστολή το ΔΣ της ΚΑΕ μιλάει για την δύσκολη στιγμή στην οποία βρίσκεται η ομάδα, η οποία έχει μεγάλα οικονομικά θέματα με τα μεγάλα χρέη (τα περισσότερα παντως, είναι διακανονισμένα, αλλά το θέμα είναι να τηρηθούν οι διακανονισμοί), ενώ τα τελευταία ΒΑΝ της FIBA δεν της επιτρέπουν να κάνει… κανονικές μεταγραφές.

Η προσωρινή διοίκηση το παλεύει. Μάλιστα έχει κάνει ήδη επαφές με τον Σάββα Καμπερίδη και προσπαθεί να πείσει και τους Έλληνες ηγέτες της ομάδας, Μποχωρίδη και Φλιώνη να μείνουν.

Το θέμα είναι όμως, πως ό,τι κι αν κάνει η διοίκηση οι μετοχές ανήκουν ακόμα στον Δημήτρη Γουλιέλμο και οι κίτρινοι θέλουν να διευθετηθεί αυτό το τεράστιο ζήτημα για να προχωρήσει και ο σχεδιασμός για την επόμενη μέρα.