Χωρίς τον Στέλιο Πουλιανίτη συνεχίζεται για άλλη μια μέρα η προετοιμασία του Άρη εν όψει της αναμέτρησης της 11ης αγωνιστικής της Basket League κόντρα στον Ολυμπιακό (20/12).

Ο Έλληνας αθλητής υποφέρει ακόμα από το διάστρεμμα που υπέστη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ το περασμένο Σάββατο (11/12), ενώ αξίζει να αναφερθεί παράλληλα και το γεγονός πως απών είναι και ο Σταύρος Σχίζας.

Αναλυτικά:

«Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, την προσεχή Δευτέρα 20/12 (17:15) στο «Nick Galis Hall», στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε απογευματινή προπόνηση, με βάρη και σουτ. Πέρα από τον Σταύρο Σχίζα, απών ήταν ο Στέλιος Πουλιανίτης, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. mateco. Ο 26χρονος γκαρντ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι υπέστη διάστρεμμα στο δεξί πόδι του. Ο αθλητής ξεκίνησε ήδη την αποθεραπεία του.

Οι υπόλοιποι παίκτες ήταν στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο Τρίτη (14/12) με μία απογευματινή προπόνηση».