Μετ’ εμποδίων ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη πριν από την αναχώρηση για την Αθήνα, όπου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (23/10, 20:00) την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική της Basket League. Ο λόγος; Δύο κρούσματα κορονοϊού “χτύπησαν” τους “κίτρινους”.

Όπως ενημέρωσε σήμερα (22/10) η ΚΑΕ, βρέθηκαν δύο θετικά δείγματα Covid-19 σε μέλη του /αγωνιστικού τμήματος, με συνέπεια να τεθούν και οι δύο σε καραντίνα, όπως ορίζει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ.

ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΣΧΙΖΑΣ

Όσον αφορά στο ματς με την ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, ο Σταύρος Σχίζας συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη, όχι όμως και οι τραυματίες Όμηρος Νετζήπογλου και Γιάννης Σιδηροηλίας.

Την αποστολή του ΑΡΗ απαρτίζουν οι: Σακούρ Τζούστον, Άντονι Κάουαν JR, Νίκος Καμάρας, Σταύρος Σχίζας, Μάικλ Φίνκε, Στέλιος Πουλιανίτης, Κυριάκος Πετανίδης, Έρικ Λόκετ, Ζίριους Γουίλιαμς, Ολιβιέ Χάνλαν, Θωμάς Κώττας.

ΣΠΥΡΙΔΗΣ: «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ»

Ο Βαγγέλης Σπυρίδης, άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, δήλωσε αναφορικά με τον αυριανό αγώνα:

«Η ΑΕΚ είναι ομάδα με καινούργιο προπονητή, ο οποίος προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία. Έχει παίκτες με ταλέντο. Είναι ομάδα που τρέχει πολύ στο τρανζίσιον και πηγαίνει πολύ στο ένας εναντίον ενός, γι’ αυτό δύο πολύ σημαντικά στοιχεία είναι οι γρήγορες επιστροφές μας και η ατομική άμυνα του κάθε παίκτη.

Προερχόμαστε από δύο συνεχόμενες ήττες και σίγουρα θέλουμε να δείξουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση και στην επίθεση και στην άμυνα. Σίγουρα πρέπει να αντιδράσουμε και να παίξουμε με υπομονή για 40 λεπτά».