Χωρίς τον πρώτο του σκόρερ θα παραταχθεί ο Άρης στο Λαύριο για τον αυριανό αγώνα (19/3, 17:00) με την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Basket League. Ο Γιάννης Καστρίτης δεν θα υπολογίζει τον Olivier Hanlan, που υπέστη θλάση και δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος για το αυριανό ματς.

Εκτός αποστολής έμεινε επίσης και ο ανέτοιμος Γιάννης Σιδηροηλίας, ενώ κανονικά θα παίξει ο Xeyrius Williams, που προπονήθηκε σήμερα (18/3) και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του.

Όπως ενημερώνει η “κίτρινη” ΚΑΕ, «εκτός αποστολής θα είναι οι νεαροί Στέλιος Χαβαλές, Νίκος Γεροκώστας και Φίλιππος Τσαχτσίρας, λόγω των τεσσάρων αγώνων που δίνει από αύριο μέχρι το Σάββατο 26/03 η ομάδα Μπάσκετ Εφήβων του ΑΡΗ (Σάββατο – Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο)».

ΣΠΥΡΙΔΗΣ: «ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ»

«Προερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ. Τα προβλήματα που έχουμε, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι, δε μας αφήνουν να κάνουμε τις προπονήσεις όπως θα θέλαμε, αφού θα λείψουν και απ’ αυτόν τον αγώνα βασικοί παίκτες. Παρ’ όλα αυτά, θα πάμε να παλέψουμε για 40 λεπτά, όπως κάναμε και στο προηγούμενο παιχνίδι», δήλωσε στο σάιτ του Άρη ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Βαγγέλης Σπυρίδης.

«Θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα και να έχουμε γρήγορες επιστροφές, γιατί το Λαύριο μέσα στην έδρα του θέλει να τρέξει και να πετύχει εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Επίσης πρέπει να περιορίσουμε τα σουτ από την περιφέρεια και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ για να είμαστε ανταγωνιστικοί 40 λεπτά», πρόσθεσε ο ασίσταντ κόουτς του Άρη.