Οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Milan Milocevic μονομάχησαν χθες στην Τούζλα στο ματς της Εθνικής Ελλάδας με την Βοσνία στο πλαίσιο του Η’ Ομίλου της Προκριματικής φάσης του Eurobasket 2021. Οι δυο παίκτες του Άρη επέστρεψαν σήμερα πίσω στην Θεσσαλονίκη. Δεν προλαβαίνουν να πάρουν ανάσα όμως. Αύριο αμφότεροι θα είναι στο Αλεξάνδρειο για προπόνηση με την ομάδα.

Ο Άρης βρίσκεται με τη θηλιά του υποβιβασμού στο λαιμό του. Είναι βυθισμένος στην τελευταία θέση της κατάταξης. Κάθε ματς από δω και μπρος είναι αγώνας επιβίωσης για την ομάδα. Οι κίτρινοι αντιμετωπίζουν το Σάββατο (29/2) τον Κολοσσό στην Ρόδο και όπως είναι φυσικό βλέπουν το ματς σαν “τελικό”. Έτσι οι Μποχωρίδης και Milocevic δεν έχουν το περιθώριο για ξεκούραση.

Από αύριο μπαίνουν αμέσως στις προπονήσεις, προκειμένου να μπουν άμεσα στο ρυθμό της μάχης της Ρόδου.

Στο μεταξύ η ομάδα συνέχισε και σήμερα την προετοιμασία της για το ματς με τον Κολοσσό με τον Δημήτρη Φλιώνη να δείχνει καλύτερα. Ο παίκτης του Άρη έβγαλε ένα μέρος της προπόνησης και μετά έκανε ατομικό πρόγραμμα, δείχνοντας ότι θα προλάβει το ματς με τους Ροδίτες.

Από την άλλη, μόνοι τους γυμνάστηκαν σήμερα οι Διαμαντής Σλαφτσάκης και Στράτος Βουλγαρόπουλος, οι οποίοι συνεχίζουν τις θεραπείες.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

“Ο ΑΡΗΣ συνέχισε σήμερα (25/02) με μια απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία του, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Κολοσσό (29/02, 15:30, ERTPLAY2), για τη 19η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League. Ο Δημήτρης Φλιώνης πήρε μέρος σε ένα κομμάτι του ομαδικού προγράμματος και μετά έκανε ατομικό. Μόνοι τους γυμνάστηκαν οι Διαμαντής Σλαφτσάκης και Στράτος Βουλγαρόπουλος, οι οποίοι συνεχίζουν τις θεραπείες.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Milan Millosevic επέστρεψαν σήμερα (25/02) στη Θεσσαλονίκη, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ελλάδας και την Εθνική Βοσνίας/Ερζεγοβίνης αντίστοιχα και από αύριο (26/02) θα τεθούν στη διάθεση του Σάββα Καμπερίδη.

Αύριο (26/02), οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν το απόγευμα”.