Ο Mario Little επέστρεψε στις προπονήσεις του Άρη. Ο Αμερικανός που είχε ταλαιπωρηθεί από μια ίωση τις τελευταίες ημέρες, ξεπέρασε το όλο θέμα, προπονήθηκε κανονικά σήμερα (8/4) με την ομάδα και τέθηκε στην διάθεση του Σάββα Καμπερίδη για το εντός έδρας ματς (10/4) με τον Ιωνικό στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Basket League.

Αντίθεση ο Δημήτρης Σταμάτης έκανε και πάλι ατομικό. Ο γκαρντ του Άρη έχει υποστεί οστικό οίδημα στον αστράγαλο και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς με τον Ιωνικό.

Ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησαν και σήμερα και οι νεαροί παίκτες των κίτρινων, Γιάννης Σιδηροηλίας και Κώστας Τσιρογιάννης, που είναι τραυματίες εδώ και καιρό.

Στο μεταξύ,  «καθαρά» ήταν τα τεστ Covid-19 που έκανε σήμερα η ομάδα

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης για την προπόνηση:

Ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησαν οι Δημήτρης Σταμάτης, Γιάννης Σιδηροηλίας και Κώστας Τσιρογιάννης, που είναι τραυματίες.

Πριν την προπόνηση, οι «κίτρινοι» υποβλήθηκαν σε τεστ κορονοϊού και ακολούθησε η ανάλυση του Σαββατιάτικου αντιπάλου, με τη χρήση video. Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί αύριο (09/04), με μια προπόνηση.

Η ενημέρωση των κίτρινων για τα τεστ κορονοϊού που έκανε η ομάδα:

«Αρνητικά ήταν όλα τα τεστ κορονοϊού, στα οποία υποβλήθηκαν σήμερα (08/04) τα μέλη της ομάδας του ΑΡΗ”.