Ο Άρης ζήτησε και επίσημα από τον ΕΣΑΚΕ την αναβολή του ντέρμπι με τον Ηρακλή, που ήταν προγραμματισμένο να γίνει στην 1/11 στο «Αλεξάνδρειο» στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής της Basket League.

O Άρης ζήτησε την αναβολή λόγω του λόγω του lockdown που έχει επιβληθεί στη Θεσσαλονίκη λόγω του κορονοϊού και το οποίο έβαλε «λουκέτο» στα γήπεδα της πόλης.

Οι Θεσσαλονικείς που πήγαν σήμερα να προπονηθούν στο «Αλεξάνδρειο» και φυσικά το βρήκαν κλειστό τόνισαν ότι το ματς δεν μπορεί να γίνει, καθώς στο γήπεδο έχει μπει λουκέτο και η ομάδα δεν μπορεί καν να προπονηθεί εκεί.

Οι «κίτρινοι» ανέφεραν επίστης στον ΕΣΑΚΕ ότι στην Ειδική Προκήρυξη των πρωτοκόλλων του COVID για το πρωτάθλημα της Basket League 2020-2021 υπάρχει πρόβλεψη για αναβολή αγώνων σε περιπτώσεις lockdown.

To θέμα ειναι βέβαια, να υπάρξει πρωτάθλημα… Οπως αποκάλυψε νωρίτερα το Basketblog το ενδεχόμενο να μπει λουκέτο από την Πολιτεία και στο πρωτάθλημα της Basket League δεν ειναι απίθανο. Ολα θα ξεκαθαρίσουν, πάντως, αύριο (31/10) οπότε και ο Πρωθυπυργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ανακοινώσει τα νέα μέτρα κατά του κορονοϊού.