Ο Άρης συνέχισε σήμερα (28/10) με μια απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Ηρακλή (1/11) στο Αλξάνδρειο στην 2η Αγωνιστική της Basket League.

O Σάββας Καμπερίδης είδε με ικανοποίηση τους Δημήτρη Φλιώνη και Milan Milosevic να κάνουν μέρος του ομαδικού προγράμματος. Οι δυο παίκτες βέβαια, έκαναν ατομικό στη συνέχεια, αλλά το γεγονός ότι μετείχαν σε μεγάλο μέρος της ομαδικής προπόνησης έδειξε ότι ανεβάζουν στροφές.

Από την άλλη, πάντως, μόνος του γυμνάστηκε ο Δημήτρης Σταμάτης, που είχε τραυματιστεί στο ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Χαρίλαο Τρικούπη, όπου οι κίτρινοι υπέστησαν στραπάτσο και ηττήθηκαν από τους νεοφώτιστους της Basket League.

Ο Άρης θα συνεχίσει και αύριο την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ηρακλή και πάλι με μια προπόνηση. Πριν την προπόνηση, πάντως, η ομάδα θα υποβληθεί σε τεστ για τον κορονοϊό.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης για τα όσα έγιναν στη σημερινή προπόνηση και τι περιλαμβάνει το αυριανό πρόγραμμά τους:

Ο Αρης συνέχισε σήμερα (28/10), με μια απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή (01/11, 19:30), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League. Ο Δημήτρης Φλιώνης και ο Milan Milosevic πήραν μέρος σε ένα κομμάτι του ομαδικού προγράμματος και μετά έκαναν ατομικό. Μόνος του γυμνάστηκε ο Δημήτρης Σταμάτης. Το αυριανό (29/10) πρόγραμμα περιλαμβάνει μια προπόνηση. Πριν απ’ αυτή, οι «κίτρινοι» θα υποβληθούν σε τεστ κορονοϊού, ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα.