Ο Άρης μπήκε στην τελική ευθεία ενόψει του πρώτου επίσημου ματς της σεζόν (το Σάββατο 26/9 με τον Ιωνικό Νικαίας στην Αθήνα για το Κύπελλο Ελλάδας) και ο προπονητής της ομάδας Σάββας Καμπερίδης είδε χθες έναν πονοκέφαλο να τον εγκαταλείπει.

Ο Δημήτρης Σταμάτης έδειξε ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Ο γκαρντ του Άρη επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και έβγαλε όλο το πρόγραμμα χωρίς κανένα πρόβλημα. Έτσι είναι πλέον κανονικά στη διάθεση του προπονητή του για το ματς με τον Ιωνικό.

Ο Καμπερίδης έτσι έχει πλέον μια μόνο σκορούρα για το παιχνίδι με τους Νικαιώτες για το Κύπελλο Ελλάδας. Κι αυτή οχι σημαντική, καθώς ο εν λόγω παίκτης δείχνει να ανεβάζει στροφές και να ετομάζεται να επιστρέψει.

Ο  Δημήτρης Καλαϊτζίδης πήρε μέρος σε ένα κομμάτι και μετά έκανε ατομικό πρόγραμμα, αλλά έδειξε ότι η επιστροφή στον φουλ, ρυθμό και στην ομάδα είναι κοντά.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης για τα όσα έγιναν στην σηεμρονή προπόνηση της ομάδας:
Με μια προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα (23/09) η προετοιμασία του Αρη για τον πρώτο επίσημο αγώνα της νέας σεζόν, κόντρα στον Ιωνικό στην Αθήνα, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Δημήτρης Σταμάτης συμμετείχε κανονικά σε ολόκληρο το πρόγραμμα, ενώ ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης πήρε μέρος σε ένα μέρος της ομαδικής προπόνησης και μετά έκανε ατομικό.

Αύριο (24/09), οι «κίτρινοι» θα γυμναστούν μια φορά, το απόγευμα.