Ο Σάββας Καμπερίδης χαμογελούσε στην σημερινή προπόνηση του Άρη, καθώς είδε και τον Vladimir Dragicevic να… ξεκινάει. Ο Μαυροβούνιος έκανε σήμερα (3/2) μέρος του ομαδικού προγράμματος της προπόνησης του Άρη, μαζί με τον Milan Milosevic, που έχει ξεκινήσει από χθες και έτσι αμφότεροι δείχνουν ότι θα δώσουν το παρών στο ματς με το Λαύριο (6/2, 17:00) στην 14ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι Milan Milosevic και Vladimir Dragicevic έχουν επιστρέψει, πάντως, στη ενεργό δράση, καθώς έπαιξαν την προπερασμένη εβδομάδα (στην περασμένη εβδομάδα η ομάδα δεν έπαιξε καθώς το ντέρμπι με τον Ηρακλή αναβλήθηκε, λόγω των υποχρεώσεων που είχε ο “γηραιός” στο FIBA Europe Cup) απέναντι στο Μεσολόγγι και μάλιστα πανηγύρισαν με την ομάδα την μεγάλη νίκη.

Δεν ήταν όμως, έτοιμοι ακόμα 100% και έτσι προληπτικά έκαναν ατομικό πρόγραμμα μέχρι τις 2 τελευταίες μέρες οπότε πρώτα ο Milosevic (χθες) και μετά ο Dragicevic (σήμερα) μπήκαν στο ομαδικό πρόγραμμα και έβγαλαν μέρος του.

Ο Milosevic είχε το γνωστό θέμα των ενοχλήσεων στον αχίλλειο. Ο Dragicevic από την άλλη, είχε τραυματιστεί στο γόνατο και έμεινε μεγάλο διάστημα εκτός δράσης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης, για την σημερινή προπόνηση και την συνέχεια της προετοιμασίας ενόψει του αγώνα με το Λαύριο:

«Με μια απογευματινή προπόνηση, ο ΑΡΗΣ συνέχισε σήμερα (03/02) την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα με το Λαύριο (06/02, 17:00, ΕΡΤ3), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Ο Vladimir Dragicevic και ο Milan Milosevic συμμετείχαν σε ένα μέρος του ομαδικού προγράμματος και μετά έκαναν ατομικό.

Της προπόνησης προηγήθηκε ανάλυση, με τη χρήση video. Οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν αύριο (04/02), μια φορά.

Πριν μπουν στο γήπεδο θα υποβληθούν στο καθιερωμένο τεστ κορονοϊού».