Ο Milan Milosevic έκανε μέρος του σημερινού (21/1) ομαδικού προγράμματος προπόνησης. Αυτό έδειξε ότι ο Βόσνιος που έχει εδώ και καιρό ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα έχει πλέον ελπίδες να ενισχύσει τον Άρη στο κρισιμότατο ματς (23/1) με το Μεσολόγγι στο Αλεξάνδρειο.

Από την άλλη, το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος έβγαλε ο Mario Little, ο οποίος δεν έχει κάτι σοβαρό και φυσικά θα παίξει στο ματς με τους «νεοφώτιστους», οι οποίοι ισοβαθμούν με τους «κίτρινους» στην τελευταία θέση της κατάταξης, ενώ είχαν νικήσει τον Άρη στον πρώτο γύρο

Στο μεταξύ, μόνος του γυμνάστηκε ο Vladimir Dragicevic, ο οποίος κανείς δεν ξέρει αν θα επιστρέψει στα παρκέ απέναντι στους Μεσολογγίτες. Ο Μαυροβούνιος είχε τραυματιστεί (οστικό οίδημα στο γόνατο του δεξιού του ποδιού) στο παιχνίδι με την Λάρισα στις 16/12/2020 και είναι στα… πιτς από τότε

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

«Με μια προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα (21/01) η προετοιμασία του ΑΡΗ, ενόψει του εντός έδρας παιχνιδιού με το Μεσολόγγι (23/01, 17:00, ΕΡΤFLIX), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Ο Milan Milosevic πήρε μέρος σε ένα κομμάτι του ομαδικού προγράμματος και μετά έκανε ατομικό. Ο Mario Little έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της ομαδικής προπόνησης και συνέχισε με ατομικό.

Μόνος του γυμνάστηκε ο Vladimir Dragicevic. Πριν την προπόνηση, τα μέλη της ομάδας υποβλήθηκαν σε τεστ κορονοϊού. Ακολούθησε video ανάλυση του σαββατιάτικου αντιπάλου. Οι «κίτρινοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο (22/01), το απόγευμα».