Ο Άρης μπήκε και πάλι σε ρυθμό προπονήσεων μετά το χθεσινό φιλικό με τον Ηρακλή (ο «γηραιός» πήρε τη νίκη με 71-69 μέσα στο Αλεξάνδρειο). Ο προπονητής των κίτρινων Σάββας Καμπερίδης έβγαλε το λάδι στους παίκτες του, καθώς η προπόνηση κράτησε τρεις ώρες.

Ο κόουτς του Άρη δεν έκανε χουνέρι στους παίκτες του. Η έναρξη της σεζόν (17/10) πλησιάζει και ο Καμπερίδης θέλει η ομάδα να ανεβάζει στροφές έτσι ώστε να είναι έτοιμη στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Ο Άρης έφτιαξε αργά το ρόστερ του, καθώς η ομάδα είχε τεράστια ζόρια με τα ΒΑΝ της FIBA. Ο σύλλογος τα βρήκε τελικά με την FIBA και η Παγκόσμια Ομοσπονδία του άναψε το πράσινο φως για να κάνει κανονικά «εγχώριες» (με παίκτες που έπαιζαν εδώ στην περασμένη σεζόν) μεταγραφές. Με την προϋπόθεση βέβαια, να κάνει διακανονισμούς και να αρχίσει να δίνει χρήματα σε εκείνους που είχε… φεσώσει και προσέφυγαν στο ΒΑΤ, όπου και δικαιώθηκαν.

Η ομάδα έτσι άργησε να ξεκινήσει το χτίσιμό της και έμεινε κάπως πίσω. Ο Καμπερίδης θέλει να καλυφθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα το χαμένο έδαφος και γι’ αυτό οι προπονήσεις έχουν μεγάλη ένταση.

Το σημερινό μενού πάντως, δεν είχε μόνο προπόνηση. Είχε και βίντεο, καθώς ο Καμπερίδης έδειξε στους παίκτες το φιλικό με τον Ηρακλή και τους ανέλυσε τα λάθη τους και τα σημεία που πρέπει να βελτιώσουν ενόψει της συνέχειας.