O Άρης συνέχισε την προετοιμασία του για το ματς με το Λαύριο (6/2) με τους Milan Milosevic και Vladimir Dragicevic να μην προπονούνται κανονικά ούτε σήμερα και να κάνουν για άλλη μια φορά ατομικό πρόγραμμα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, δεν θα παίξει στην 13η αγωνιστική της Basket League που θα διεξαχθεί αυτό το σαββατοκύριακο, καθώς το ντέρμπι της συμπρωτεύουσας, που θα έδιναν οι «κίτρινοι» με τον Ηρακλή έχει αναβληθεί. Έτσι η ομάδα δουλεύει για το επόμενο παιχνίδι, αυτό με το Λαύριο στο «Αλεξάνδρειο» στην 14η Αγωνιστική, με τους Milan Milosevic και Vladimir Dragicevic πάντως, να κάνουν ατομικό πρόγραμμα και σήμερα (28/1).

Οι δυο ψηλοί του Άρη έχουν επιστρέψει, πάντως, στη ενεργό δράση, καθώς έπαιξαν την περασμένη εβδομάδα απέναντι στο Μεσολόγγι και μάλιστα πανηγύρισαν με την ομάδα την μεγάλη νίκη.

Οι δυο παίκτες όμως, δεν είναι έτοιμοι 100% ακόμα μετά τα προβλήματα που είχαν (ο Milosevic έχει ένα θέμα τον αχίλλειο και ο Dragicevic είχε τραυματιστεί στο γόνατο και έμεινε μεγάλο διάστημα εκτός δράσης) και έτσι πάνε στο χαλαρό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της  ΚΑΕ Άρης:

Ο ΑΡΗΣ συνέχισε σήμερα (29/01), με μια απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στο Λαύριο (06/02, 17:00), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Milan Milosevic και ο Vladimir Dragicevic.

Οι «κίτρινοι» θα βρεθούν αύριο (30/01,) το μεσημέρι στο «Nick Galis Hall», προκειμένου να δώσουν συνέχεια στην προετοιμασία τους για τον αγώνα του μεθεπόμενου Σαββάτου.