Ο Σάββας Καμπερίδης έχει πλέον όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του ενόψει της μετωπικής (20/3, 20:00) με τον αιώνιο αντίπαλό του τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο στην 18η Αγωνιστική της Basket League. O Άρης συνέχισε σήμερα την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον κίτρινο κόουτς να έχει όλους τους παίκτες του στο παρκέ, καθώς ετοιμοπόλεμος είναι πλέον και ο Γιώργος Γεωργάκης, ο οποίος είχε ταλαιπωρηθεί τις τελευταίες ημέρες από μια ίωση και ήταν στα «πιτς» μέχρι χθες.

Το σημερινό (17/3) πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση του ΠΑΟΚ μέσω του βίντεο, ενώ στη συνέχεια ο Σάββας Καμπερίδης έριξε το βάρος στην τακτική.

Αύριο (18/3), οι κίτρινοι θα προπονηθούν μια φορά, ενώ πριν… πιάσουν δουλειά θα υποβληθούν στο καθιερωμένο τεστ Covid-19.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

«Χωρίς απουσίες συνεχίστηκε σήμερα (17/03) η προετοιμασία του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ (20/03, 20:00, ΕΡΤ3), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Ο Σάββας Καμπερίδης έδωσε έμφαση στην τακτική. Το σημερινό (17/03) πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση, με τη χρήση video.

Αύριο (18/03), οι κίτρινοι θα προπονηθούν μια φορά. Πριν την προπόνηση, θα υποβληθούν στο καθιερωμένο τεστ κορωνοϊού».