Ο Δημήτρης Σταμάτης έκανε μόνο μέρος του σημερινού (23/2) ομαδικού προγράμματος στον Άρη και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό. Ο γκαρντ των κίτρινων έχει κάποιες ενοχλήσεις στην αριστερή ποδοκνημική. Δεν έχει όμως, τίποτα σοβαρό και δεν έκανε φουλ προπόνηση απλά και  μόνο για προληπτικούς λόγους.

Από την άλλη, ατομικό έκανε και πάλι ο Milan Milosevic

Από την σημερινή προετοιμασία της ομάδας της Θεσσαλονίκης για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (28/02, 20:00, ΕΡΤ3) στην 15η αγωνιστική της Basket League, έλειπε και ο Γιάννης Κουζέλογλου.

Ο διεθνής παίκτης του Άρη που ήταν με την Εθνική στην Λετονία, επέστρεψε σήμερα (23/2) στην Θεσσαλονίκη και από αύριο (24/2) θα ξεκινήσει τις προπονήσεις με την ομάδα για το ματς με το τριφύλλι.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

«Ο Άρης συνέχισε σήμερα (23/02), με μια απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία του, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (28/02, 20:00, ΕΡΤ3), για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Μέρος του ομαδικού προγράμματος και στη συνέχεια ατομικό ακολούθησε για προληπτικούς λόγους, ο Δημήτρης Σταμάτης, λόγω ενοχλήσεων στην αριστερή ποδοκνημική.

Μόνος του γυμνάστηκε ο Milan Milosevic.

Ο Γιάννης Κουζέλογλου επέστρεψε σήμερα (23/02) στη Θεσσαλονίκη κι από αύριο (24/02) θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία των «κίτρινων». Η ομάδα θα προπονηθεί αύριο (24/02), μια φορά».