Ο Άρης συνέχισε και σήμερα την προετοιμασία του για το κρισιμότατο εντός έδρας ματς (23/1, 17:00) με το Μεσολόγγι στην 12η Αγωνιστική της Basket League με τους Mario Little, Vladimir Dragicevic και Milan Milosevic να κάνουν ατομικό πρόγραμμα.

Οι απουσίες των δυο τελευταίων βέβαια ήταν… γνωστές. Ο Little ήταν ο… νέος παίκτης που μπήκε σήμερα στο απουσιολόγιο. Η κατάσταση του Αμερικανού όμως, δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Ο Little έμεινε προληπτικά εκτός του ομαδικού προγράμματος, λόγων κάποιων ενοχλήσεων που αισθάνθηκε την περασμένη βδομάδα στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού του ποδιού. Ο παίκτης δεν έχει κάτι ανησυχητικό και έτσι αν δεν προκύψει κάποιο… απρόοπτο θα παίξει απέναντι στο Μεσολόγγι.

Το θέμα για την ομάδα είναι τι θα γίνει με τους Dragicevic, Milosevic. Ο Άρης συνεχίζει να αγωνιά για την συμμετοχή τους στο ματς με τους Μεσολογγίτες, καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το αν οι δυο ψηλοί του Άρη θα παίξουν το Σάββατο στο ματς.

Ο Milosevic έχει πάλι το γνωστό θέμα με τις ενοχλήσεις στον αχίλλειο που τον ταλαιπωρεί συχνά πυκνά εδώ και καιρό.

Ο Dragicevic είχε τραυματιστεί (οστικό οίδημα στο γόνατο του δεξιού του ποδιού) στο παιχνίδι με την Λάρισα στις 16/12/2020 και είναι στα… πιτς από τότε. Οι εκτιμήσεις ανέφεραν ότι η επάνοδός του θα γινόταν στο παιχνίδι με το Μεσολόγγι, αλλά ο Μαυροβούνιος κάνει ακόμα ατομικό και τις επόμενες μέρες θα φανεί αν θα προλάβει το ματς αυτό.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Άρη:

«Ο Άρης συνέχισε σήμερα (19/01) με μια απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία του, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με το Μεσολόγγι (23/01, 17:00, ΕΡΤFLIX), για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς και ο Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ συνεχίζουν τις θεραπείες. Μόνος του γυμνάστηκε, για προληπτικούς λόγους, ο Mario Little, εξαιτίας των ενοχλήσεων που αισθάνθηκε την περασμένη βδομάδα στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού του ποδιού.

Αύριο (20/01), οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν μια φορά».