Δυο απουσίες, αλλά γνωστές έχει ο Άρης από τις προπονήσεις της ομάδας. Απόντες είναι οι διεθνείς παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Φλιώνης και Milan Milosevic.

Ο Δημήτρης Φλιώνης είναι από χθες με την Εθνική Ελλάδας στο Σεράγεβο, όπου η «επίσημη αγαπημένη» θα αντιμετωπίσει τις Λετονία (27/11) και Βουλγαρία (29/11) στο πλαίσιο των «παραθύρων» του Νοεμβρίου για τα Προκριματικά του Eurobasket 2022.

Στο Σεράγεβο είναι και ο Milan Milosevic, ο οποίος έχει ενσωματωθεί στην Εθνική Βοσνίας.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας είναι κανονικά στην διάθεση του προπονητή των «κίτρινων», Σάββα Καμπερίδη και άπαντες προπονήθηκαν και σήμερα κανονικά χωρίς να συμβεί κάποιο… απρόοπτο.

Με την ομάδα προπονούνται κανονικά από χθες (23/11) και τα δυο μέλη του Άρη που είχαν «χτυπηθεί» από τον Covid-19. Οι τέως… ασθενείς, άφησαν οριστικά πίσω τους αυτή την περιπέτεια και επέστρεψαν από χθες στις προπονήσεις των «κίτρινων».

Αναλυτικά η ενημέρωση του Άρη:

Με μια απογευματινή προπόνηση, ο ΑΡΗΣ συνέχισε σήμερα (24/11) την προετοιμασία του, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Προμηθέα (05/12, 17:00), για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Με εξαίρεση τους διεθνείς, Δημήτρη Φλιώνη και Milan Milosevic, οι υπόλοιποι παίκτες ήταν στη διάθεση του Σάββα Καμπερίδη. Αύριο (25/11), οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν μια φορά.