Ο Σάββας Καμπερίδης είχε δουλειά και σήμερα. Ο προπονητής του Άρη, προπόνησε σήμερα (17/12) στη «Νick Galis Hall» τους παίκτες των «κίτρινων», που δεν έπαιξαν πολύ χθες (16/12) στη νίκη επί της Λάρισας ή είχαν μείνει εκτός αποστολής.

Η ομάδα θα κάνει όλη μαζί προπόνηση αύριο, οπότε και οι «κίτρινοι» θα μπουν στην τελική ευθεία για το ματς της Κυριακής (20/12, 17:00) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στην 8η Αγωνιστική της Basket League.

Στο μεταξύ στα «πιτς» είναι οι Milan Milosevic και Vladimir Dragicevic. Ο πρώτος έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο εδώ και καιρό και δεν έπαιξε κόντρα στην Λάρισα στο χθεσινό εξ αναβολής ματς, ενώ ο δεύτερος χτύπησε στο γόνατο στο παιχνίδι με τους Θεσσαλούς.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

«Όσοι παίκτες του ΑΡΗ δεν αγωνίστηκαν αρκετά στο χθεσινό (16/12) παιχνίδι με τη Λάρισα ή ήταν εκτός αποστολής, προπονήθηκαν σήμερα (17/12) στο «Nick Galis Hall».

Παρόντες στο γήπεδο ήταν και παίκτες, οι οποίοι είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση με τη θεσσαλική ομάδα, ακολουθώντας, όμως, διαφορετικό πρόγραμμα προπόνησης.

Η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ (20/12, 17:00, ΕΡΤ3), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League θα αρχίσει ουσιαστικά από αύριο (18/12) το απόγευμα».