Σε δίνη μπαίνει ο Άρης. Η προσωρινή διοίκηση του Άρη είχε ζητήσει από τον Δημήτρη Γουλιέλμο να απαντήσει μέχρι σήμερα (22/5), αν θα της παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο (90%) των μετοχών. Ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου όμως, δεν έδωσε σημεία ζωής και στην ομάδα αρχίζουν κλυδωνισμοί.

Ο Χάρης Παπαγεωργίου έδειξε από νωρίς ότι… κάτι δεν πάει καλά. Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Yellow Radio 92,8» είπε ότι προσπάθησε να βρει τον Γουλιέλμο σήμερα για το όλο θέμα, αλλά δεν τον βρήκε και θα έκανε νέα προσπάθεια πιο μετά μέσα στη μέρα.

Ο μεγαλομέτοχος όμως, δεν φάνηκε να έχει εντοπιστεί. Η θητεία της προσωρινής διοίκησης του Άρη (ουσιαστικά ο Ερασιτέχνης που βγήκε μπροστά για να σώσει την ομάδα, μαζί με κάποιους άλλους, που δεν ήθελαν να αφήσουν τον σύλλογο στο έλεος του Θεού) ανανεώθηκε αυτόματα πριν λίγο καιρό και μέχρι τον Ιούλιο θα μείνει στην θέση της. Χωρίς το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, όμως, δεν μπορεί ουσιαστικά να έχει τον απόλυτο έλεγχο.

Ο Γουλιέλμος είχε πει ότι θα δώσει τις μετοχές του, έτσι ώστε η ομάδα να μείνει ζωντανή και να γίνει ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας. Τίποτα όμως, δεν έχει γίνει ακόμα και η ομάδα μπαίνει σε δίνη.

Ηδη κάποια μέλη σκέφτονται την αποχώρηση και το τοπίο φαντάζει σκοτεινό.

Εκτός κι αν ο Γουλιέλμος δώσει τις μετοχές ή βρει νέο αγοραστή. Για το δεύτερο ενδεχόμενο υπάρχει ένα σενάριο που αναφέρει ότι ο μεγαλομέτοχος κάνει κάποιες επαφές, αλλά τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα.