Ο Άρης έχει ένα αληθινό Γολγοθά να ανέβει και κανείς δεν είναι σίγουρος αν η ομάδα θα κατορθώσει να τον ξεπεράσει. Ο σύλλογος προσπαθεί να λύσει τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που τον πνίγουν, αλλά δεν το βάζει κάτω. Παράλληλα προσπαθεί να χτίσει και την ομάδα για την νέα σεζόν και έτσι έχει στο μάτι τους Θοδωρή Ζάρα, William Hatcher και Δημήτρη Σταμάτη.

Θα πείτε βέβαια, πως ο Αρης θα κάνει μεταγραφές, καθώς έχει ξεχάσει πόσα ΒΑΝ έχει φάει από την FIBA; Οι «κίτρινοι» είναι σε συνεχείς επαφές με την FIBA και προσπαθούν να βρουν τρόπο να λύσουν τα προβλήματα, να κάνουν διακανονισμούς, προκειμένου η Παγκόσμια Ομοσπονδία να κάνει άρση των ΒΑΝ και η ομάδα να μπορέσει να κάνει μεταγραφές.

Ο Άρης είναι πάντω,ς σε επαφές με τους τρεις παίκτες και το παλεύει για να τους φέρει στο «Αλεξάνδρειο».

Με τον Ζάρα, πάντως, που έπαιζε και παλιά στον Άρη, υπήρχε ένα θέμα. Ο σύλλογος του χρωστούσε λεφτά. Οι «κίτρινοι», πάντως, δείχνουν να τα βρήκαν με τον έμπειρο παίκτη για τα παλιές οφειλές και έτσι αισιοδοξούν ότι θα τον φέρουν ξανά στην ομάδα.

Βέβαια, είπαμε ότι πρέπει να λυθεί το θέμα με τα ΒΑΝ, αλλά φαίνεται ότι οι επαφές της διοίκησης με την FIBA είναι σε καλό δρόμο.