«Τέλος εποχής» Γουλιέλμου στον Άρη. Ο Δημήτρης Γουλιέλμος αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο. Ο μέχρι σήμερα ιδιοκτήτης της ομάδας, μεταβίβασε το 90% του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών σε 19 φυσικά πρόσωπα και πλέον ο ΑΣ Άρης παίρνει και επίσημα τα ηνία για να κρατήσει «ζωντανή» την ομάδα.

Ο ΑΣ Άρης που διοικεί την ομάδα, είχε ζητήσει πολλές φορές ως τώρα τις μετοχές. Ο Γουιλιέλμος έλεγε και ξαναέλεγε ότι θα της παραχωρήσει, αλλά δεν το έκανε πράξη. Τελικά σήμερα άλλαξε στάση και έδωσε τις μετοχές λίγες ώρες μάλιστα πριν την αποψινή ΓΣ του ΑΣ Άρης στην οποία θα συζητηθεί το μέλλον της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου.

Η κατάσταση πάντως, στην ομάδα είναι πολύ ζόρικη. Τα τεράστια χρέη μπορεί να είναι διακανονισμένα, αλλά πρέπει να… υπηρετηθούν και να πληρωθούν. Τα ΒΑΝ από την FIBA πάνε κι έρχονται. Και μέσα σε όλα, η ομάδα πρέπει και να πληρώσει τις περσινές οφειλές, αλλά να καταθέσει και 200.000 ευρώ για την εγγυητική βάσει των κριτηρίων συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα που θέσπισε ο ΕΣΑΚΕ.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Αρης:

Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία της μεταβίβασης του 90% των μετοχών της εταιρείας από τον Δημήτρη Γουλιέλμο σε 19 μεσεγγυούχους, τους οποίους όρισε ο Α.Σ. ΑΡΗΣ.

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος ανέλαβε την Κ.Α.Ε. σε μία δύσκολη περίοδο και προσπάθησε να την κρατήσει «ζωντανή», εν μέσω πολλών προβλημάτων που «κληρονόμησε», αλλά και σημαντικών εμποδίων, τα οποία προέκυψαν στην πορεία.

Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ και ο Α.Σ. ΑΡΗΣ τον ευχαριστούν για την προσπάθεια αυτή, καθώς και για τη γενικότερη προσφορά του στον σύλλογο.