Ο Άρης δείχνει να βρίσκεται σε πτώση τις δυο τελευταίες αγωνιστικές. Η βαριά ήττα από το Λαύριο και η ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δείχνουν να βάραιναν το κλίμα στην ομάδα και να προκάλεσαν τεράστιους κλυδωνισμούς στην καρέκλα του Σάββα Καμπερίδη.

Μάλιστα κάποια σενάρια λένε ότι ήδη η ομάδα ρίχνει ματιές στην αγορά για νέο προπονητή και ήδη έχει στρέψει το βλέμμα της σε έναν κόουτς, που είναι και εξαιρετικός και καταξιωμένος κόοτς, αλλά … παιδί του συλλόγου. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Ο «τίγρης» έπαιξε στον Άρη από το 1971 έως το 1980 και ήταν μέλος της ομάδας των κίτρινων, που πήρε το πρωτάθλημα την σεζόν 1978-79 και έβαλε τα θεμέλια για τη δημιουργία της μυθικής αυτοκρατορίας του συλλόγου στο μπάσκετ.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής  έχει περάσει δυο φορές ως τώρα από τον πάγκο του Άρη. Ήταν κόουτς της ομάδας της Θεσσαλονίκης από το 2002 έως το 2004 και το 2003 μάλιστα οδήγησε τον σύλλογο στην κατάκτηση του τελευταίου ευρωπαϊκού τροπαίου του συλλόγου, του FIBA EuroCup Challenge.

Αυτή βέβαια, δεν ήταν η μοναδική ευρωπαική κούπα που έχει ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στα τρόπαιά του. Το 2001 είχε κουφάνει τους πάντες με το Μαρούσι και είχε οδηγήσει την ομάδα των βορείων προαστίων στην κατάκτηση του Κυπέλλου Saporta.