Ο προπονητής του Άρη Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να καταφέρει να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα και να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αμυντική προσήλωση.

“Απέναντι σε μία μπασκετική ομάδα, που τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να υιοθετήσει τον δικό της τρόπο παιχνιδιού, στηριζόμενη στα αθλητικά προσόντα των παικτών της και στο transition παιχνίδι, η δική μας δουλειά θα πρέπει να έχει τα συνήθη συστατικά: ομαδική αντίδραση, έλεγχο του ρυθμού του παιχνιδιού, όσο το δυνατόν καλύτερα και αμυντική προσήλωση”.

Ο Γιάννης Αθηναίου σχολίασε πως: “Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί η ομάδα του Ρεθύμνου προέρχεται από ήττα και θα εμφανιστεί πολύ δυνατή, έχοντας ένα δεύτερο παιχνίδι εντός έδρας. Πρόκειται για μια πολύ αθλητική ομάδα που τρέχει στο γήπεδο και αν θέλουμε να έχουμε τύχη, θα πρέπει να περιορίσουμε αυτό το στοιχείο της. Θέλουμε να εμφανιστούμε σοβαροί και με μεγάλη συγκέντρωση, ώστε να κάνουμε πράξη τις οδηγίες του κόουτς και να διεκδικήσουμε τη νίκη”.