Κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος θα τεθεί ο Άρης, ο οποίος στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ υποδέχεται τον ΚΑΟΔ. Οι “κίτρινοι” θέλουν όσο τίποτε άλλο τους δύο βαθμούς της νίκης προκειμένου να διατηρηθούν σε τροχιά πλέι οφ αφού οι Δραμινοί τούς πλησίασαν… επικίνδυνα.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την μονομαχία με τους “πράσινους” τονίζοντας: “Όπως όλα τα τελευταία μας παιχνίδια, έτσι και αυτό έχει μια ιδιαιτερότητα. Πλησιάζουμε προς το τέλος του Πρωταθλήματος, έχουμε προβλήματα, όπως όλες οι ομάδες και προσπαθούμε στη διάρκεια του κάθε αγώνα να έχουμε ενέργεια και συγκέντρωση. Στο εν λόγω παιχνίδι, ένα στοιχείο πάνω στο οποίο πρέπει να επικεντρωθούμε, είναι η άμυνα, γιατί με τις απουσίες που θα έχουμε, δεν μπορούμε να αφήσουμε το σκορ να φτάσει στα επίπεδα του προηγούμενου αγώνα. Έχουμε κίνητρο, στόχο και σεβασμό απέναντι στον ΚΑΟΔ“.
 
Από την πλευρά του, ο Τζέρεμι Χαντ πρόσθεσε: “Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, η οποία είναι πολύ ανταγωνιστική και διαγράφει καλή πορεία στις τελευταίες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος. Εμείς προετοιμαστήκαμε το διάστημα που είχαμε στη διάθεσή μας για τον αγώνα με τη Δράμα και αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να έχουμε διάρκεια, συγκέντρωση και προσήλωση ιδιαίτερα στα αμυντικά μας καθήκοντα, ώστε να φτάσουμε στη νίκη”.