Ο Βαγγέλης Αγγέλου συνήθως εξαπολύει μύδρους μετά από ήττες. Μετά το ναυάγιο του Αρη όμως, στο ματς με την Κατάγια, ο προπονητής των κίτρινων έδειξε σχετικά ήρεμος και μάλιστα θεώρησε την ήττα διδακτική και το ξεκαθάρισε αυτό με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο: “Ξέρουμε ακριβώς τι μπορούμε να περιμένουμε. Δεν είμαστε εδώ για να παίζουμε και να λέμε λόγια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για αυτό που έγινε. Από την ήττα μαθαίνεις. Η ομάδα θα έχει δύσκολο και ανηφορικό δρόμο. Ευχαριστώ τον Θεό γι’ αυτή την ήττα και θέλω να έχουν δύναμη να συνεχίσουν. Ξέρω γιατί χάσαμε. Αν ήξερα πως θα κερδίσουμε, δεν θα χάναμε”!
Ο τεχνικός του Αρη μίλησε για την εικόνα της ομάδας, αλλά και την πίεση που ένιωθαν οι παίκτες, ενώ ανέλαβε την ευθύνη για την αποτυχία: «Είπα στα παιδιά ότι μου άρεσε αυτό το παιχνίδι. Η κατηγορία αυτού του παιχνιδιού είναι δύσκολη. Σε όλη την Ευρώπη όσο κατεβαίνει το επίπεδο, οι ομάδες στηρίζονται στο “1 vs1” και στο τρίποντο. Το μπάσκετ είναι θέμα αποφάσεων, εμπειρίας και πνευματικής ετοιμότητας. Θέλει παρά πολύ δουλειά να διαχειριστείς τα σκαμπανεβάσματα μιας ομάδας. Ήταν παρά πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Περισσότερο άγχος είχαν οι αναπληρωματικοί παρά οι βασικοί. Η ομάδα έχει κάθε 2,5 μέρες ταξίδι για παιχνίδι. Λυπάμαι και ευχαριστώ  τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο σήμερα, για εμάς είναι στοίχημα να φέρνουμε τον κόσμο στο γήπεδο κάθε Τετάρτη. Παίρνω την ευθύνη για τον κόσμο και το αγωνιστικό. Θα διορθώσουμε τα λάθη μας και θα πάμε παρακάτω. Πως κάνετε δηλαδή εσείς στις δουλειές σας και στην οικογένεια σας όταν έχετε κάτι απρόοπτο;».

Για την συνέχεια ο Αγγέλου επισήμανε: «Θα προσπαθήσει η ομάδα να αντιδράσει. Το ταξίδι στην Ουκρανία είναι εφιαλτικό, που θα πρέπει να γυρίσουμε να παίξουμε με Ολυμπιακό και μετά να πάμε με πούλμαν στη Βουλγαρία.

Ο προπονητής του Αρη σχολίασε και την κακή απόδοση του Μποχωρίδη και είπε: “Δεν υπήρχε μις ματς στη θέση “5”. Στις συνεργασίες του “1” με το “5” ή θα έχεις πικ εν ρολ ή λόου ποστ… Είμαι ευχαριστημένος από τον Λευτέρη γιατί μαθαίνει… Μιλάω πολύ ανοικτά”.