Ο προπονητής του Άρη Βαγγέλης Αγγέλου στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με την Κηφισιά παραδέχτηκε ότι υπήρχε πίεση σε ορισμένους παίκτες μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και σωστή διαχείριση από την ομάδα, ώστε να επανέλθει στα επιτυχημένα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι μετά από μια δύσκολη βδομάδα. Οι παίκτες είχαν πίεση ειδικά αυτοί που αγωνίστηκαν περισσότερο στα προηγούμενα παιχνίδι, ωστόσο πήραμε μεγάλη βοήθεια από τους υπόλοιπους, ενώ είχαμε και τύχη, η οποία χρειάζεται πάντα. Ήταν πολύ σημαντική και μεγάλη νίκη για πολλούς λόγους. Είχαμε την αντίδραση από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, είδατε ότι ο Γκίκας χρησιμοποίησε από νωρίς το τέταρτο φάουλ. Από κει και πέρα, οι δύο μεγάλες προσπάθειες του Πελεκάνου, ο οποίος είχε 0/8, δείχνουν μεγαλείο.

Παράλληλα, ο Βεζένκοφ έκανε ένα μαγικό παιχνίδι. Μιλάμε για ένα παίκτη που πρέπει να ωριμάσει και να καταλάβει ότι η καριέρα χτίζεται σιγά σιγά. Ο Γκίκας επίσης είναι μια πολύτιμη μονάδα και θέλουμε να τον βοηθήσουμε να ωριμάσει. Δεν είμαστε έμπειρη ομάδα και η αλήθεια είναι ότι η εμπειρία είναι μια ασφάλεια. Ωστόσο μας αρέσει αυτό που κάνουμε” είπε ο Βαγγέλης Αγγέλου και πρόσθεσε:

 “Η άμυνα που παίξαμε έδωσε σε εμάς επιθετικά ριμπάουντ, η καταπληκτική εμφάνιση του Τσακαλέρη στο δεύτερο μέρος και η διαχείριση των τελευταίων στιγμών που έδειξε ότι έχουμε χαρακτήρα ήταν τρία σημαντικά πράγματα σήμερα τεχνικά. Ελεγα στον πρόεδρο ότι το χτίζω με το κερδίζω έχει να κάνει και με το ζω και αυτή η ομάδα ζει”. 

“Δεν έχουμε φτάσει εκεί που θέλουμε, ειδικά στο σετ παιχνίδι. Οι συνεργασίες ακόμα δε βγαίνουν. Δίνουμε μάχη να επανέλθουν υγιείς οι Χαντ και Σαρικόπουλος για να δοκιμάσουμε και το ψηλό μας σχήμα, το οποίο θα χρειαστούμε με τον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ. Σήμερα πάντως είχαμε και επιθετικά ριμπάουντ και ασίστ και αυτό είναι σίγουρα καλό”.