Ο Άρης υποδέχεται αύριο (10/11, 21:30, Novasports 2) τον Πανιώνιο στο «Nick Gallis Hall» για την 5η αγωνιστική της Α1 Ανδρών σε ένα παιχνίδι εξαιρετικά δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Ο Βαγγέλης Αγγέλου θέλει σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι να ελέγξει το βαθμό βελτίωσης σε συγκεκριμένους τομείς του παιχνιδιού, όπως ριμπάουντ, λάθη, ατομική άμυνα και ομαδική αντίδραση στην επίθεση.

Ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, τόνισε αναλυτικά για το συγκεκριμένο ματς: «Για το πρώτο στάδιο του Πρωταθλήματος, το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, να ελέγξουμε το βαθμό βελτίωσης σε συγκεκριμένους τομείς του παιχνιδιού, όπως ριμπάουντ, λάθη, ατομική άμυνα και ομαδική αντίδραση στην επίθεση. Όλα αυτά, απέναντι σε μία ομάδα που παιχνίδι με παιχνίδι, βελτιώνεται σε Ελλάδα και Ευρώπη, προσπαθώντας να παίξει σε υψηλό ρυθμό για 40 λεπτά».

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Βεζένκοβ ανέφερε: «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί τόσο στο ελληνικό Πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη. Με τη συμπαράσταση του κόσμου, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να κερδίσουμε τον Πανιώνιο. Πρέπει, βέβαια, να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι. Πρέπει να προσέξουμε την άμυνά μας και να έχουμε καθαρό μυαλό στην επίθεση, ώστε να είμαστε εμείς αυτοί που θα πάρουμε τη νίκη».