Ταξίδι με προορισμό τις ΗΠΑ πραγματοποίησε σήμερα (3/7) ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο προπονητής του Άρη, θα παρακολουθήσει από κοντά το Summer League του Ορλάντο (4-10//7), αναζητώντας παίκτες από τη συγκεκριμένη αγορά.

Μετά τον κόουτς Σφαιρόπουλο, ο οποίος θα βρεθεί στο Summer League του Λας Βέγκας (10-20/07), ακόμα ένας προπονητής ελληνικής ομάδας, ο Δημήτρης Πρίφτης, θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για να εξετάσει πιθανούς μεταγραφικούς στόχους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

«Για το Ορλάντο αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής (3/7) ο κόουτς του ΑΡΗ, Δημήτρης Πρίφτης, προκειμένου να δώσει το «παρών» στο summer league που θα λάβει χώρα στην πόλη των ΗΠΑ από τις 4 έως τις 10 Ιουλίου.

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» θα παρακολουθήσει τους αγώνες του summer league με στόχο να εντοπίσει και να εξετάσει μεταγραφικούς στόχους για τον ΑΡΗ. Οι ομάδες που θα αγωνιστούν στο summer league του Ορλάντο: Brooklyn Nets, Charlotte Hornets, Detroit Pistons, Indiana Pacers, Los Angeles Clippers, Memphis Grizzlies, Miami Heat, Oklahoma City Thunder, Orlando White, Orlando Blue».