«Πονοκεφάλους» προκαλεί στον Άρη το μήνυμα που έστειλε ο Milan Milocevic από την Βοσνία. Ο παίκτης των «κίτρινων» ενημέρωσε την ομάδα λίγο πριν το αποψινό ματς (21:00) της Εθνικής Βοσνίας με την Ελλάδα στην Τούζλα ότι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού.

Ο 35χρονος παίκτης τόνισε ότι χτύπησε στο χέρι, στο προηγούμενο ματς της Βοσνίας απέναντι στη Λετονία στην Ρίγα.

Ο Milosevic αναμένεται να γυρίσει αύριο (25/2) στην Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί ξανά στους «κίτρινους». Οπότε με το που θα φτάσει στην συμπρωτεύουσα θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί αν έχει κάτι σοβαρό.

 Ο Άρης προετοιμάζεται για το κρίσιμο εκτός έδρας ματς με τον Κολοσσό (29/2, 15:30) στην Ρόδο στην επανέναρξη της Basket League και έτσι το θέμα με τον Milosevic ανησυχεί την ομάδα και τον Σάββα Καμπερίδη.

Στο μεταξύ, ο προπονητής του Άρη είδε χθες με χαρά τον Φλιώνη να βγάζει μέρος της προπόνησης και να δείχνει ότι αφήνει πίσω τον τραυματισμό του και φαίνεται πως θα προλάβει το παιχνίδι με τον Κολοσσό.

Από την άλλη, πάντως, οι άλλοι δυο τραυματίες της ομάδας πλην του Φλιώνη, δεν κατόρθωσαν ούτε και χθες να προπονηθούν κανονικά. Οι Σλαφτσάκης και Βουλγαρόπουλος παρέμειναν και πάλι στα «πιτς». Έδειξαν ότι δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και έτσι έκαναν και πάλι για άλλη μια φορά σήμερα ατομικό πρόγραμμα.