Την «παντιέρα της επανάστασης» σήκωσαν οι ξένοι παίκτες του Αρη, πλην του Μπορίς Νταλό. Οι Αμερικανοί παίκτες της ομάδας Γκάρι ΜακΓκι, Λάκι Τζόουνς, Ραμόν Χάρις, Μαϊκλ Κάιζερ και Γκάρι Μπελ δεν πήγαν στην σημερινή (1/5) προπόνηση της ομάδας. Οι 5 ξένοι παίκτες αποφάσισαν να κάνουν… απεργία για να διαμαρτυρηθούν για το γεγονός ότι η διοίκηση δεν τους έχει καταβάλει ακόμα τον μισθό του Μαρτίου.

Οι Αμερικανοί είχαν πάρει διαβεβαιώσεις από την διοίκηση ότι τα χρήματα θα τους καταβληθούν, αλλά αποφάσισαν να κάνουν την κίνηση αυτή ως προειδοποίηση για να δείξουν ότι δεν θα δεχτούν καμία καθυστέρηση.

Ο Μπελ, εξάλλου, έχει να πάρει χρήματα και από τα περσινά, ενώ δεν είχε τηρηθεί ο διακανονισμός που είχε γίνει ανάμεσα στον παίκτη και την διοίκηση το καλοκαίρι.

Από την άλλη, ο Νταλό πήγε κανονικά για προπόνηση, παρά το ότι δεν έχει πάρει κι αυτός τον μισθό του Μαρτίου.

Καμία αναφορά από τον Αρη

Ο Αρης δεν έκανε καμία αναφορά στη απεργία των Αμερικανών στο δελτίο Τύπου που έβγαλε η ομάδα για τη σημερινή (1/5) προπόνηση και τόνισε απλά ότι ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο Γιώργος Αγγέλου και ο Στράτος Βουλγαρόπουλος και ότι ο «Μπόχω» συνεχίζει παράλληλα τις θεραπείες, λόγω των ενοχλήσεων στο πέλμα του αριστερού του ποδιού.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Αρη:

«Με μια πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα (01/05) η προετοιμασία του ΑΡΗ, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με το Ρέθυμνο (08/05, 17:30), για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Betshop Basket League. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο Γιώργος Αγγέλου και ο Στράτος Βουλγαρόπουλος. Ο αρχηγός των «κίτρινων» συνεχίζει παράλληλα τις θεραπείες, λόγω των ενοχλήσεων στο πέλμα του αριστερού του ποδιού.

Αύριο (02/05), θα πραγματοποιηθεί μια προπόνηση, το απόγευμα».