Εν μέσω τρικυμίας με απρόβλεπτες συνέπειες για τον σύλλογο μπήκε ο Άρης! Το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης αποφάσισε την ανάκληση της προσωρινής διαταγής, με την οποία είχε ανασταλεί η εκτέλεση της κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της  ΚΑΕ Άρης!

Αυτό σημαίνει ότι η αναστολή δεν ισχύει πλέον και η εγγυητική έχει καταπέσει. Ο σύλλογος πρέπει να κάνει διακανονισμούς και να αλλάξει την ροή των πραγμάτων, καθώς με τα σημερινά δεδομένα, δεν μπορεί να πάρει άδεια για να παίξει στη νέα σεζόν στην Basket League!

Αίτηση ανάκλησης είχαν καταθέσει οι παλιοί παίκτες της ομάδας Τσαϊρέλης και Βεργίνης, αλλά το ίδιο έκαναν ο Θόδωρος Ζάρας και άλλοι παλιοί παίκτες των «κίτρινων», οι οποίοι εκπροσωπούνται από τον δικηγόρο Νίκο Πετράτο (Αργυρόπουλος, Κουμπούρας, Χαραλαμπίδης, Μπάρλος, Μούρτος).

Ο Άρης έτσι κλυδωνίζεται και πρέπει να βρει λύση άμεσα, ενώ η δικάσιμος της υπόθεσης είχε οριστεί για τις αρχές Οκτωβρίου.

Ο ΑΣ Άρης που έχει πλέον τα ηνία, πρέπει να έρθει σε διακανονισμό με όλους αυτούς τους παίκτες, για να αλλάξει η απόφαση για την κατάπτωση της εγγυητικής.

Ο Ερασιτέχνης, πάντως, το παλεύει. Ηδη μάλιστα είχε επαφές με άλλους πιστωτές και συνεχίζει τις συζητήσεις για να γίνουν διακανονισμοί και να μην… ανοίξουν και αυτά τα μέτωπα.

Το βασικό, βέβαια, αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί λύση με όσους κατέθεσαν την αίτηση ανάκλησης, για να τεθεί πάλι σε ισχύ η εγγυητική.