Δεν του έφταναν του Αρη οι βραχνάδες από τα… παλιά φέσια και τα ΒΑΝ που κάθε τρεις και λίγο του ρίχνει η FIBΑ, η ομάδα απέκτησε πλέον άλλο έναν τεράστιο οικονομικό πονοκεφάλο. Ο Σπύρος Μούρτος κατέθεσε προσφυγή και ζητάει από τους κίτρινους 52.600 ευρώ που του οφείλει η πρώην ομάδα του.

Ο Μούρτος που παίζει πλέον στον Ηφαιστο είναι παιδί του Αρη. Ξεκίνησε από την Ιτέα, αλλά τα «λαγωνικά» του Αρη τον έφεραν στις μικρές ομάδες του συλλόγου. Επαιξε στον Αρη (στις μικρές ομάδες του συλλόγου, αλλά και στην πρώτη ομάδα) από το 2007 έως το 2018. Μάλιστα έγινε και αρχηγός της ομάδας. Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης, όμως, φέρεται να τον είχε… φεσώσει.

Ο παίκτης ήθελε να κάνει προσφυγή από τότε που έφυγε από την ομάδα. Η διοίκηση όμως, τον έπεισε να προχωρήσουν οι δυο πλευρές σε διακανονισμό. Ο Μούρτος έκανε πίσω. Φαίνεται όμως, πως οι κίτρινοι έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια τον διακανονισμό. Ετσι ο παίκτης πέρασε στην αντεπίθεση. Κατέθεσε προσφυγή και ζητάει από την ομάδα να του καταβάλει 52.600 ευρώ.

Ετσιο ο σύλλογος απέκτησε άλλο ένα τεράστιο οικονομικό πρόβλημα, που πρέπει να λύσει άμεσα. Φυσικά πρέπει να αρχίσει να λύνει και τις άλλες οφειλές που έχει, έτσι ώστε η FIBA να αρχίσει να κάνει άρση των ΒΑΝ που του έχει επιβάλει, προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να κάνει «κανονικές μεταγραφές».