Ο Γιάννης Καστρίτης δεν είχε στην διάθεσή του στην σημερινή προπόνηση του Αρη, τον Λευτέρη Μποχωρίδη. Ο γκαρντ της ομάδας της Θεσσαλονίκης ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο πέλμα του αριστερού του ποδιού. Ετσι δεν κατόρθωσε να προπονηθεί και έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Μόνος του γυμνάστηκε και ο νεαρός, Στράτος Βουλγαρόπουλος. Από την άλλη, ο Γιώργος Αγγέλου παραμένει «εκτός». Ο παίκτης του Αρη ξεπέρασε μεν την λοιμώδη μονοπυρήνωση που τον χτύπησε, αλλά χρειάζεται ακόμα ένα διάστημα για να αναρρώσει 100% και να μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεωμν

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ Αρης:

«Με μια μεσημεριανή προπόνηση ο ΑΡΗΣ συνέχισε σήμερα (23/04) την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με το Ρέθυμνο, στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Betshop Basket League. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, εξαιτίας των ενοχλήσεων στο πέλμα του αριστερού του ποδιού. Μόνος του γυμνάστηκε και ο Στράτος Βουλγαρόπουλος, ενώ δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα ο Γιώργος Αγγέλου (προέρχεται από λοιμώδη μονοπυρήνωση).