Παρά τα προβλήματα γενικά ο Άρης προχωρά και επειδή είναι μεγάλο όνομα αν και πήρε την 9η θέση,πήρε την πρόσκληση από την Φίμπα και θα παίξει και στην επόμενη χρονιά στο Τσάμπιονς Λιγκ!Ο Άρης θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, τα οποία ξεκινούν στις 20 Σεπτεμβρίου.
Οι κίτρινοι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μία εκ των ΑΕΚ Λάρνακας, Σάρατοφ, Μπάκεν Μπέαρς, Οραντέα, Διναμό Τιφλίδας, Γκρόνιγκεν, Πόρτο, Φριμπούρ, Χάποελ Τελ Αβίβ, Κάλεβ Κράμο, Καρχού, Λέστερ, Λουκόιλ, Εστουντιάντες, Νίζνι Νόβγκοροντ, Νόρσεπινγκ, Τορούν, Σαρλερουά, Καντού, Σιαουλιάι, Σολνόκι, Άντβερπ και Τσμόσκι Μινσκ.
Θα δημιουργηθούν 12 ζευγάρια. Οι 12 νικητές θα παίξουν μεταξύ τους και οι έξι νικητές θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Παρντουμπίτσε (Τσεχία), Ναντέρ (Γαλλία), Μούρθια (Ισπανία), Μπαϊρόιτ (Γερμανία), Λιετκαμπέλις (Λιθουανία) και Σακάρια (Τουρκία). Έξι ομάδες θα βρεθούν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουλίου στη Γενεύη.

*Στο μεταξύ συνάντηση με τον Βαγγέλη Αγγέλου και μέλη του τεχνικού τιμ είχε σήμερα ο Δημήτρης Γουλιέλμος στα γραφεία της ΚΑΕ στο Παλέ.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ “με μέλη του τεχνικού τιμ της ομάδας μας συναντήθηκε σήμερα (27/06) ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Δημήτρης Γουλιέλμος, παρουσία του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ΚΑΕ, Χάρη Παπαγεωργίου, αλλά και του προπονητή της ομάδας μας, Βαγγέλη Αγγέλου.

Παρόντες ήταν οι προπονητές, Δημήτρης Νικολαΐδης, Σάββας Καμπερίδης και ο γυμναστής, Παναγιώτης Ζάλογγος. Ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με κυρίαρχο θέμα το πρόγραμμα της ομάδας για τη νέα σεζόν, βασικό “πυλώνα” της μπασκετικής φιλοσοφίας του Άρη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου”.