Ικανοποιημένος για την εμφάνιση και τη νίκη που πήρε ο Άρης απέναντι στον Κολοσσό παρουσιάστηκε ο Βαγγέλης Αγγέλου στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τη “μάχη” των δύο ομάδων. “Ευχαριστώ τον Βασίλη Φραγκιά για τα καλά του λόγια, καλή δύναμη στην προσπάθεια που κάνει με τον Κολοσσό ο οποίος έχει δώσει δείγματα γραφής στην Α1, εντυπωσιακά και του δίνεται η ευκαιρία να κάνει πάλι πρωταθλητισμό. Για εμάς αυτά τα καλά αποτελέσματα που έχει η ομάδα, ήμαστε ευχαριστημένοι για δύο λόγους.

Πρώτον μπορούμε να δώσουμε μία εικόνα μας πρώτα στον κόσμο με τα δυσεπίλυτα προβλήματα που υπάρχουν, εκτός από το ομαδικό μπάσκετ όπως λέει και η διοίκηση πρέπει η ομάδα να βρει… χημεία με τον κόσμο. Αυτές οι ομάδες που θα έχουν δίπλα τον κόσμο τους θα αντιμετωπίσουν τους δύσκολους καιρούς που έρχονται.

Δεύτερον υπάρχει η απειρία, τα λάθη αλλά και η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την ομάδα. Συγχαρητήρια στους παίκτες αλλά και στον κόσμο μας” ενώ πρόσθεσε: “Επίσης να πω να δώσει δύναμη ο Θεός στους δύο γονείς του Άγγελου να αντιμετωπίσουν αυτό το απρόοπτο και θλιβερό γεγονός, όσοι έχουμε παιδιά ξέρουμε την τραγικότητα του”.

Συνεχίζοντας είπε: “Είπα στους παίκτες ότι αυτή την στιγμή το ελληνικό μπάσκετ περνάει μία περίεργη κατάσταση, πολλές ομάδες δεν ξέρουν που να επενδύσουν. Στους έμπειρους που έχουν προβλήματα ή στους άπειρους που μπορούν να λυγήσουν μέσα στην διάρκεια της χρονιάς. Ο Κολοσσός για παράδειγμα με τα προβλήματα του έπαιξε κόντρα στον Παναθηναϊκό για 35 λεπτά, εμείς θέλαμε να μην δούμε τον αγώνα κομμάτι με κομμάτι αλλά να έχουμε τον έλεγχο στην διάρκεια του. Πολλά παιδιά είδαν τον κόσμο και ένιωσαν πίεση. Είναι δύσκολο να διαχειριστείς τον κόσμο και την φανέλα του Άρη.

Σε όλη την διάρκεια δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, κάναμε 17 λάθη. Το ενθαρρυντικό είναι ότι ο Πάσαλιτς έδωσε πέντε ασίστ και μηδέν λάθη, η άμυνα που έπαιξε ο Βεζένκοφ στον Νάτζφεϊ αλλά το άσχημα τα λάθη για παράδειγμα του Μούρτου” και πρόσθεσε: “Δεν μπορώ να πω κάτι σχετικά με τις δυνατότητες. Τι μας αφήνουν οι άλλες ομάδες μέσα στο γήπεδο να κάνουμε και πως μπορούμε να συνδυάσουμε την απειρία και την εμπειρία ώστε να τις χρησιμοποιήσουμε σωστά”.

Ο προπονητής των “κίτρινων” τόνισε επίσης: “Υπάρχει μια παροιμία που μου αρέσει χρησιμοποιώ. Όταν χάνεται το καρφί χάνεται το πέταλο, όταν χάνεται το πέταλο δεν υπάρχει άλογο. Όταν δεν υπάρχει άλογο, δεν υπάρχει μήνυμα. Όταν δεν υπάρχει μήνυμα χάνεται ο πόλεμος. Στον Άρη από το καρφί μέχρι τον πόλεμο όλοι μαζί“.

Όταν ρωτήθηκε για στόχους είπε: “Εγώ δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω για στόχους. Έχω στο μυαλό ότι έχετε κι εσείς είμαι αισιόδοξος αλλά θέλω έλεγχο στο καλό και δύναμη στο απρόοπτο. Τύχη είναι όταν η προετοιμασία συναντάει την ευκαιρία δεν είναι εποχή για λόγια. Εμείς προετοιμαζόμαστε για να ήμαστε έτοιμοι όταν συναντήσουμε την ευκαιρία”.

Από την πλευρά του, ο Αλεξάντερ Βεζένκοφ πρόσθεσε: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά παίξαμε καλά και μπορέσαμε να πάρουμε την νίκη. Δείξαμε ότι το “διπλό” στην Καβάλα δεν ήταν τυχαίο. Δουλεύουμε καθημερινά όχι πολλά λόγια. Η νίκη είναι αφιερωμένη στα παιδιά που είναι τραυματίες, περιμένω να έχουμε μία καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα”.