Ο Άρης μπορεί να μην έχει ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τα προβλήματα που τον καταδιώκουν, παρόλα αυτά ήδη οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν περιπτώσεις παικτών που θα επανδρώσουν το νέο ρόστερ.

Το πλάνο των “κιτρίνων” με τον Παναγιώτη Γιαννάκη στον πάγκο, αν όλα κυλήσουν ομαλά, είναι σχεδιασμένο ώστε να δοθεί έμφαση στο ελληνικό στοιχείο μέσα από παίκτες από τις ακαδημίες των Θεσσαλονικιών αλλά και από έμπειρους Έλληνες που θέλουν να έχουν ρόλο στο νέο ρόστερ.

Υπό αυτό το πρίσμα ο Άρης έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Ζήση Σαρικόπουλο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του basketblog.gr, με τον διεθνή με την Εθνική Νέων σέντερ, να έχει αγωνιστεί στο παρελθόν ξανά στο Αλεξάνδρειο τη διετία 2012-2014. Τη σεζόν που πέρασε ο 27χρονος παίκτης είχε πολύ καλή εικόνα μετρώντας με τη φανέλα του Προμηθέα 5,1 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 0,2 ασίστ, αναγκάζοντας αρκετές ομάδες να δείξουν ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Υπενθυμίζεται ότι ενδιαφέρον για τον Σαρικόπουλο έχει δείξει και ο ΠΑΟΚ  αλλά και ομάδες του εξωτερικού που την επόμενη σεζόν θα αγωνίζονται στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τον ίδιο τον παίκτη να θέλει να αγωνιστεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.