Την εκτίμηση ότι αν ο Άρης είναι εύστοχος και δυνατός στην άμυνα θα μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλου του Κυπέλλου εξέφρασε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Λίγες ώρες απομένουν για τον μεγάλο Τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό με τις δύο ομάδες να προετοιμάζονται σκληρά για την μεγάλη αναμέτρηση.

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Άρη, μίλησε για την αυαιρνή (18/2) αναμέτρηση και σχολίασε τα υπέρ και τα κατά της πρώην ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Ρ/Σ Σπορ ΦΜ:

Για τον στόχο της κατάκτησης του τέταρτου Κυπέλλου του ίδιου και του Νταγκίσεβιτς: «Είναι διαφορετικό το ελληνικό Κύπελλο από τα ξένα. Είπα και πριν ότι πάμε για το τέταρτο Κύπελλο. Πρέπει να εμφανιστούμε όσο πιο καλά προετοιμασμένοι γίνεται. Και σε ενέργεια και στο ψυχολογικό κομμάτι. Είμαστε έτοιμοι σε μεγάλο βαθμό. Πρέπει να παίξεις πιο δυνατά από το φαβορί. Όσο έτοιμος και αν είσαι πρέπει να εμφανιστείς πιο έτοιμος από όσο μπορείς. Όσο πιο καλά γίνεται». 

Για το αν καταλαβαίνουν τη σημασία του ματς οι ξένοι παίκτες του Άρη και το αν ξέρουν καλά τον Παναθηναϊκό: «Δεν νομίζω ότι δεν καταλαβαίνουν. Υπάρχει και το youtube άλλωστε. Ο Παναθηναϊκός παίζει και στην Ευρωλίγκα, είναι… παντού και μπορούν να τον δουν παντού». 

Για το αν η επίθεσή θα μπορέσει να δώσει τον τίτλο στον Άρη: «Θα παίξει μεγάλο ρόλο και η ευστοχία μας. Εν μέρει συμφωνώ. Μπορεί να παίξει και η άμυνά μας ρόλο. Το να παίζεις εντός με τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό δεν εξασφαλίζει κάτι».