Ο Αρης πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε δύσκολα της Νέας Κηφισιάς 67-65 στο ‘’Nick Galis Hall’’. Ο Νίκος Γκίκας, συνέχισε τις θετικές του εμφανίσεις και ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη των ‘’κιτρινόμαυρων’’, αφού σημείωσε 17 πόντους με 4 τρίποντα, μοίρασε 3 ασίστ, έκανε 2 κλεψίματα και μάζεψε 1 ριμπάουντ.

Ο 22χρονος γκαρντ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (www.psak.gr) για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του, την ‘’αναγέννησή’’ της, τους στόχους του, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο που ακολουθεί.

Νίκο πραγματοποιείς εξαιρετικές εμφανίσεις. Εφέτος θεωρείς πως είναι η χρονιά σου;

‘’Δεν ξέρω αν θα είναι η χρονιά μου. Θεωρώ όμως και θέλω να πιστεύω ότι θα κάνουμε μία πολύ καλή χρονιά σαν ομάδα και οτιδήποτε προσωπικό μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Είμαστε μία νεανική ομάδα που προσπαθεί σε όλα τα παιχνίδια, όποιον αντίπαλο κι αν έχει απέναντί της‘’.

Προηγηθήκατε ακόμη και με 8 πόντους διαφορά 8 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα αλλά η Νέα Κηφισιά ξαναμπήκε στο παιχνίδι και λίγο έλειψε να σας κάνει τη ζημιά. Τι δεν πήγε καλά και αλλάξατε την εικόνα σας;

‘’θεωρώ ότι ο Λιακόπουλος μας έκανε στο τέλος τη ζημιά. Πήρε πολλές προσπάθειες και είτε με προσωπικά καλάθια, είτε δημιουργικά, κατάφερε να ξαναβάλει την ομάδα του στο παιχνίδι. Η ομάδα της Νέας Κηφισιάς, έχει αρκετούς έμπειρους παίκτες κι αυτό φάνηκε στα τελευταία λεπτά‘’.

Ο Αρης εφέτος έχει μία νέα ομάδα. Πιστεύεις θα βρίσκεστε στην 4αδα; Τι στόχους έχετε βάλει;

‘’Ο στόχος που έχουμε βάλει, είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Δεν ξέρω αν θα είμαστε στην 4αδα αλλά θα προσπαθήσουμε για όσο το δυνατόν ψηλότερα‘’.

Ποια είναι η γνώμη σου για την ομάδα του Ρεθύμνου, την οποία θα αντιμετωπίσετε την επόμενη αγωνιστική;

‘’Θεωρώ ότι το Ρέθυμνο τα τελευταία χρόνια έχει μία πάρα πολύ καλή ομάδα και τερματίζει ψηλά. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες, όχι μόνο ξένους αλλά και Έλληνες. Το παιχνίδι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο και το γεγονός ότι το Ρέθυμνο προέρχεται από εντός έδρας ήττα, το κάνει ακόμη δυσκολότερο‘’.