Πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η κρίσιμη σύσκεψη για το μέλλον της ΚΑΕ Άρης, μέσω του άρθρου 99. Ο αντιπρόεδρος των “κιτρίνων“, Χρήστος Γαλιλαίας, αναφέρθηκε σε ορισμένα θέματα που συζητήθηκαν και στο πιθανό μέλλον της ομάδας.

Αρχικά τόνισε: “Συζητήσαμε τις εξελίξεις στο άρθρο 99. Είχαμε τρεις νομικούς, οι οποίοι μας εξήγησαν κάποια πράγματα και μας παρέθεσαν ορισμένες λεπτομέρειες γιατί δεν τα ξέραμε όλα. Για το πώς θα κινηθεί η διαδικασία, πότε θα πρέπει να αρχίσει, πως θα γίνονται οι πληρωμές και οι διακανονισμοί.

Η ομάδα έχει ανάγκη από ρευστότητα, η οποία αυτή την εποχή δεν υπάρχει και πρέπει να βρεθεί ώστε να είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας“.

Για τη στάση των μετόχων είπε: “Όλοι μαζί να βρούμε την λύση. Η πρόταση είναι να ξαναβρεθούμε σε το αργότερο σε δύο βδομάδες αυτοί που ήμασταν σήμερα εδώ. Μέχρι τότε οι κ. Γρόλλιος και Οικονόμου θα μπορούν να έχουν πιο συγκεκριμένα νούμερα, ώστε να προχωρήσουμε σε υπολογισμούς όχι τόσο πρόχειρους όσο κάναμε σήμερα. Πρώτη εκτίμηση είναι ότι η ΚΑΕ χρειάζεται 600.000 ευρώ τον χρόνο για να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του άρθρου 99. Το νούμερο είναι μεγάλο, και είναι αδύνατο να το σηκώσει μόνο του το Aris Golden Club“.

Για πιθανή επανενεργοποίηση της “Σάρισα”, είπε: “Την επόμενη φορά θα καλέσουμε τα ,έλη της για να παραβρεθούν ως φορέας. Πρέπει να υπάρχει εκπροσώπηση της κίνησης και όχι μεμονωμένα άτομα για να ξεκαθαρίσουν την θέση τους εάν υφίσταται ή όχι αυτός ο φορέας. Και αν υφίσταται πως μπορεί να βοηθήσει την ΚΑΕ Άρης”.