Ο Άρης προπονήθηκε σήμερα (4/11) στο «Αλεξάνδρειο» χωρίς τον Δημήτρη Σταμάτη, ο οποίος παραμένει στα «πιτς» (συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα) λόγω τραυματισμού. Το ωραίο για τους κίτρινους είναι ότι προπονούνται για το επόμενο παιχνίδι τους, το οποίο δεν ξέρουν ακόμα πότε και με ποιον αντίπαλο θα είναι.

Ο Άρης ήταν να δώσει το τελευταίο του ματς απέναντι στον Ηρακλή στο «Nick Galis Hall». Το ματς ήταν προγραμματισμένο για την 1/11, αλλά αναβλήθηκε, λόγω των μέτρων που ισχύουν στην Θεσσαλονίκη για τον κορονοϊό. Το ματς μετατέθηκε για σήμερα (4/11). Αναβλήθηκε όμως, ξανά. Και κανείς δεν ξέρει ακόμα πότε θα γίνει.

Ο ΕΣΑΚΕ έβγαλε σήμερα το πρόγραμμα της 3ης, της 4ης και της 5ης Αγωνιστικής.

Στην 3η αγωνιστική (7/8-11) ο Άρης  έπρεπε να παίξει με το Λαύριο στην Αθήνα. Το ματς όμως, αναβλήθηκε, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν… σαρωθεί από τον ιό και είχαν 14 κρούσματα! Η αθηναϊκή ομάδα έχει επιστρέψει μεν στις προπονήσεις, αλλά είναι ανέτοιμη ακόμα και έτσι της δόθηκε άλλη μια εβδομάδα για «off» για να βρει ρυθμό.

Στην 4η Αγωνιστική ο Άρης ήταν να παίξει στην Θεσσαλονίκη με τον Παναθηναϊκό. Αναβλήθηκε όμως, κι αυτό, λόγω των μέτρων που υπάρχουν στην συμπρωτεύουσα για τον Covid-19 και έχουν βάλει «λουκέτο» στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Το μόνο σίγουρο ματς που έχει να δώσει ο Άρης είναι αυτό της 5ης Αγωνιστικής με την Λάρισα στην Θεσσαλία, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 21/11.

Βέβαια, πριν απ’ αυτό η ομάδα θα παίξει κάποιο από τα εξ αναβολής παιχνίδια της. Ακόμα όμως, δεν ξέρει ούτε πότε θα γίνει το ματς ή τα ματς αυτά.