Ο Άρης και ο Quenton DeCosey φαίνεται να αποφάσισαν να «χωρίσουν». Ο 26χρονος Αμερικανός φαίνεται να αποτελεί «παρελθόν» για τους κίτρινους, καθώς οι δυο πλευρές αποφάσισαν να πάρουν «διαζύγιο» και να βαδίσουν σε χωριστούς δρόμους.

Τα σενάρια που έχουν να κάνουν με το πώς ήρθε το «τέλος» της θητείας του Αμερικανού στον Άρη είναι πολλά. Ένα σενάριο αναφέρει ότι οι λόγοι ήταν οικονομικοί και μάλιστα οι δυο πλευρές κοντραρίστηκαν αρχικά.

Σύμφωνα με το σενάριο αυτό ο παίκτης δεν έπαιξε στο ματς με τον Ιωνικό επειδή η ομάδα φέρεται να του όφειλε δυο μηνιάτικα. Ο παίκτης φέρεται να ζήτησε τα λεφτά, η ομάδα του απάντησε ότι θα του δώσει μετά το ματς και ο Αμερικανός δεν το δέχτηκε αυτό και είπε «δεν παίζω».

Ο Άρης βέβαια, είχε βγάλει προς τα έξω ότι ο Quenton DeCosey δεν έπαιξε επειδή είχε ένα πρόβλημα στη μέση.

Τα νέα σενάρια που κυκλοφόρησαν σήμερα ανέφεραν ότι ο παίκτης ζήτησε να φύγει και μάλιστα άμεσα και δέχτηκε να μην πάρει όλα τα χρήματα που έπρεπε να πάρει ως το τέλος της σεζόν.

Ο Άρης το δέχτηκε και έτσι ο Αμερικανός και η ομάδα προχώρησαν σε «διαζύγιο».

Ο Quenton DeCosey έπαιξε με τον Άρη φέτος σε 20 ματς στην Basket League και είχε μέσο όρο 10,3 πόντους (με 48,1% στα δίποντα και 36,9% στα τρίποντα), 3,4 ριμπάουντ, 1,4 ασίστ και 1,1 κλεψίματα.