Τον επόμενο προπονητή του Άρη πρέπει να αρχίσουν να αναζητούν δειλά δειλά οι άνθρωποι της ομάδας. Κι αυτό διότι όπως φαίνεται, αν και ήταν απόλυτα πετυχημένη, η συνεργασία της ομάδας με τον Βαγγέλλη Αγγέλου οδηγείται προς το τέλος της. Οι πρώτες υποψίες γεννήθηκαν μετά τη συνέντευξη Τύπου του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος αναφέρθηκε εκ νέου στη κίνησή του να αναλάβει τον Άρη, χαρακτηρίζοντάς την “τρέλα”. Μια τρέλα η οποία όπως είπε δε γίνεται να επαναληφτεί.

Ο ίδιος προφανώς αναφερόταν στις συνθήκες εργασίας του και πιο συγκεκριμένα το χαμηλό μπάτζετ, την απαγόρευση μεταγραφών από τη FIBA κ.ο.κ.. Συνθήκες οι οποίες όλες αυτές τις ημέρες έχουν τεθεί επί τάπητος και συζητούνται με τη διοίκηση.

Στη σημερινή σύσκεψη, σύμφωνα με πληροφορίες στον Αγγέλου προτάθηκε νέο διετές συμβόλαιο. Κι ενώ οι δύο πλευρές έχουν απόλυτη ταύτιση απόψεων σχετικά με το πως πρέπει να λειτουργεί η ομάδα, εμφανίστηκε ένα μεγάλο αγκάθι. Αυτό σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν είναι άλλο από τις οικονομικές απαιτήσεις του Έλληνα κόουτς.

Ο Αγγέλου φέρεται να αξίωσε το ποσό των 120 χιλιάδων ευρώ, το οποίο στη δεδομένη χρονική στιγμή είναι απαγορευτικό στον Άρη. Όχι για τον Αγγέλου, αλλά ακόμη και για τον… Φίλ Τζάκσον. Ενδεχόμενο διαζύγιο θα οδηγήσει τους “κίτρινους” εκ νέου στην αναζήτηση τεχνικού, με το όνομα του Δημήτρη Πρίφτη να έχει πέσει ήδη στο τραπέζι. Βέβαια εάν εν τέλει οι δύο πλευρές δε συνεχίσουν μαζί, οι σχέσεις τους θα παραμείνουν σε άψογο επίπεδο και δε θα πρέπει να αποκλειστεί μελλοντική συνεργασία εφόσον οι καταστάσεις το επιτρέψουν.