Ο Δημήτρης Γουλιέλμος είχε τετ α τετ σήμερα με τους Ελληνες παίκτες του Αρη Λευτέρη Μποχωρίδη, Δημήτρη Φλιώνη, Βασίλη Χρηστίδη, Δημήτρη Βεργίνη και Διαμαντή Σλαφτσάκη. Οι παίκτες του συλλόγου της Θεσσαλονίκης «έβραζαν» επειδή η διοίκηση τους όφειλε λεφτά (είναι τουλάχιστον δυο μήνες… μέσα). Σε κάποιους μάλιστα η διοίκηση χρωστάει λεφτά από πέρσι. Ετσι είχαν ζητήσει να έχουν συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, για να δουν πότε θα πληρωθούν, αλλά να συζητήσουν μαζί του και το πλάνο της νέας σεζόν κάτι που έγινε πράξη σήμερα (20/6).

Το παρών στο τετ α τετ έδωσε και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου. Στην συνάντηση ο Δημήτρης Γουλιέλμος ξεκαθάρισε ότι οι παίκτες θα πληρωθούν. Μάλιστα τους έδωσε δυο συγκεκριμένες ημερομηνίες στις οποίες δεσμεύτηκε ότι τα λεφτά θα μπουν στους λογαριασμούς τους.

Από την άλλη, ο ιδιοκτήτης του Αρη μίλησε στους Ελληνες παίκτες του συλλόγου για το πλάνο της νέας σεζόν. Ο Γουλιέλμος ξεκαθάρισε ότι δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία, διότι όλα τα θέματα θα διευθετηθούν.

Ετσι η ένταση που είχε προκληθεί, εκτονώθηκε τουλάχιστον για την ώρα. Μέχρι δηλαδή, να φανεί αν οι παίκτες θα δουν το… χρώμα του χρήματος, διότι αν δεν το δουν είναι αποφασισμένοι να τραβήξουν το σχοινί μέχρι να σπάσει.