O Άρης συνέχισε και σήμερα (24/2) την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (28/02, 20:00, ΕΡΤ3), στην 15η αγωνιστικής της Basket League με τον προπονητή των «κίτρινων», Σάββα Καμπερίδη, να αποκτά έναν «ελαφρύ πονοκέφαλο» ενόψει του ματς με τους πράσινους.

Ο Mario Chalmers ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό του αριστερού του ποδιού και έμεινε «εκτός» της σημερινής προπόνησης του Άρη. Οι «κίτρινοι» δεν έδειξαν πάντως, να ανησυχούν, καθώς ανέφεραν ότι ο Αμερικανός δεν έχει τίποτα σοβαρό και έμεινε απλά εκτός προπόνησης για να προφυλαχθεί.

Αντίθετα στις προπονήσεις… επανεντάχθηκε από σήμερα ο «διεθνής» παίκτης του Άρη, Γιάννης Κουζέλογλου, ο οποίος ήταν με την Εθνική Ανδρών στην Λετονία και έδωσε το παρών στα ματς με Βοσνία και Λετονία

Από την άλλη ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε για άλλη μια μέρα ο Milan Milosevic, ο οποίος έχει το γνωστό θέμα με τις ενοχλήσεις στον αχίλλειο, το οποίο τον ταλαιπωρεί εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Αύριο (25/2) τα μέλη της ομάδας θα υποβληθούν σε τεστ κορονοϊού.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

Ο διεθνής forward συμμετείχε κανονικά στην απογευματινή προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στο «Nick Galis Hall». Ο Mario Chalmers αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό του αριστερού του ποδιού και προφυλάχθηκε.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Milan Milosevic. Αύριο (25/02), θα γίνει μια προπόνηση. Πριν από την έναρξή της, τα μέλη της ομάδας θα υποβληθούν σε τεστ κορονοϊού.