Τις πρώτες τους δηλώσεις ως παίκτες του Άρη έκαναν στην επίσημη ιστοσελίδα των “κιτρίνων” οι Γιάννης Αθηναίου και Νίκος Γκίκας. Οι δύο γκαρντ μίλησαν για την προοπτική της παρουσίας τους στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη, αλλά και για την προσέγγιση που του έγινε από τον Βαγγέλη Αγγέλου.

Ο Γιάννης Αθηναίου υποστήριξε: “Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που στην προσπάθεια της  αναγέννησης του Άρη, οι άνθρωποι της Διοίκησης και ο κόουτς Αγγέλου, μου εμπιστεύθηκαν ένα μεγάλο κομμάτι ευθύνης και θα κάνω ό, τι περνάει από το χέρι μου, ώστε όλοι μαζί να οδηγήσουμε αυτό το μεγάλο Σύλλογο εκεί που του αξίζει”.

Ενώ από την πλευρά του, ο Νίκος Γκίκας είπε: “Είμαι πολύ ευτυχισμένος που καταφέρνω και φτάνω σε μια ομάδα σαν τον Άρη. Ο καθένας ξέρει τί σημαίνει Άρης. Αισθάνομαι δικαίωση για την προσπάθεια που έχω κάνει μέχρι τώρα. Θεωρώ ότι ο κόουτς είναι από τους καλύτερους που υπάρχουν και εκτιμώ το γεγονός ότι ένας τέτοιος προπονητής με προσέγγισε και με ήθελε στην ομάδα. Όλη αυτή η συμπεριφορά από τους ανθρώπους του Άρη με έκανε να νιώσω όμορφα. Αυτό που μπορώ να πω είναι μόνο σκληρή δουλειά για τη νέα χρονιά και μέσα από αυτήν, θα ανταμειφθούμε”.